Menu
 

Foto: Ar krosa stafešu sacensībām Ropažos finišējušas Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Tuvojoties mācību gada beigām, noslēgušās šīs sezonas Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles. Pēdējās sacensībās – pavasara krosa stafetēs Ropažos – katrā no četrām vecuma grupām uzvarēja cita Pierīgas skolu komanda, bet visas četrās grupās labāko trijniekā, tieši tāpat kā pērn, izdevās iekļūt Babītes vidusskolas audzēkņiem.

Dažādās vecuma grupās startēja no sešām līdz piecpadsmit skolu komandām, un, kā ierasts, lielākais skaits bija jaunākajās pamatskolu grupās. Katrs stafešu skrējiena dalībnieks veica 500 metru distanci, un katru komandu pārstāvēja pa trim meitenēm un trim puišiem.

Jaunākajā D grupā (2007. g.dz.un jaunāki) uzvaru svinēja Ādažu vidusskolas komanda, kas finišā par vairāk nekā 14 sekundēm apsteidza tuvākos sekotājus Babītes vidusskolas skolēnus. Trešajā vietā ierindojās Mārupes vidusskolēni, labāko sešniekā iekļuva arī Ulbrokas vidusskola, Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola un Vangažu vidusskola.

C grupā (2005./06.g.dz.) pirmie mērķi sasniedza mārupieši, kuriem pēc pusminūtes sekoja Babītes skolēni, kuri savukārt par trim sekundēm apsteidza mājiniekus Ropažu vidusskolas audzēkņus. Aiz viņiem finišēja Baldones vidusskolas, Zaķumuižas pamatskolas un Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas komandas.

B grupā (2003./04.g.dz.) pārliecinošu pirmo vietu izcīnīja Babītes vidusskolas skolēni, kuri tuvākos sekotājus ādažniekus apsteidza par vairāk nekā pusminūti. Trešajā vietā ierindojās Krimuldas vidusskolas komanda, bet pirmo sešnieku noslēdza Berģu MMP, Ulbrokas vidusskola un Ropažu vidusskola.

A grupā (1999./2002.g.dz.), kurā startēja sešas skolu komandas, cīņa par uzvaru bija vissīvākā – pēc distancē pavadītām gandrīz 11 minūtēm finišā uzvarētājus Ulbrokas vidusskolēnus un otrās vietas ieguvējus Babītes vidusskolas audzēkņus šķīra tikai sešas sekundes. Trešo vietu ieguva Mārupes vidusskolas komanda, aiz kuras palika Ādažu, Baldones un Krimuldas vidusskolas komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.