Menu
 

Salaspilietēm bronzas medaļas Eiropas čempionātā pludmales frisbijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - frisbee.lv Foto - frisbee.lv

Latvijas dāmu frisbija izlase izcīnījusi bronzas godalgas Portugālē notikušajā Eiropas pludmales frisbija čempionātā. Deviņas no trīspadsmit komandas spēlētājām pārstāvēja Salaspils frisbija klubu.

Jau ziņots, ka priekšsacīkšu pirmajās divās spēlēs Latvijas izlase ar 5:11 zaudēja Spānijai un ar 4:12 Dānijai, bet pēc tam ar 10:6 uzvarēja Šveici un ar 9:8 Krieviju. Turpinājumā Latvijas frisbijistes ar 13:2 sagrāva Lielbritāniju, bet pēdējā spēlē ar 13:4 pieveica apvienoto valstu komandu, kas viņam garantēja vietu pusfinālā.

Cīņā par vietu finālā latvietes ar 9:12 vēlreiz piekāpās Spānijas izlasei, bet mačā par bronzas medaļām revanšējās Dānijai. Kā vēsta Latvijas Disku sporta savienība, spēles pirmajā puslaikā abas izlase prata realizēt katru savu uzbrukumu, taču otrajā puslaikā Latvijas izlase prata dānietes salauzt, gūstot pārliecinošu panākumu 12:8.

Latvijas izlasi čempionātā pārstāvēja deviņas Salaspils frisbija kluba spēlētājas – Ieva Grabe (kapteine), Līga Nātiņa (spēles gara kapteine), Estere Moorlata, Evija Arste, Katrīna Ance Gasiņa, Lāsma Kublicka, Monta Poduma, Santa Možeika un Santa Siņica.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.