Menu
 

Olaines futbolisti izcīnījuši ceturto uzvaru piecās spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - AFA "Olaine" Foto - AFA "Olaine"

Latvijas futbola otrās līgas Rietumu zonas turnīrā ceturto uzvaru sezonas piecās spēlēs izcīnījusi Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” komanda. Līdz ar šo panākumu olainieši nostiprinājušies turnīra tabulas galvgalā.

Ceturtdien Baldones stadionā AFA “Olaine” tikās ar “DSVK Traktors” vienību. Rezultātu 36.minūtē atklāja Olaines kluba brazīliešu leģionārs Daniels Almeida, taču pirmajā stundā tas tā arī palika vienīgais vārtu guvums. 64.minūtē vēl viens olainiešu viesspēlētājs Hamids Albi Babali no ASV pārsvaru dubultoja, drīz pēc tam mājinieki ieraidīja bumbu savos vārtos, bet vēl dažas minutes vēlāk Agris Glaudāns realizēja 11 metru soda sitienu. Tikai spēles izskaņā “Traktora” futbolistiem izdevās gūt goda vārtus – 4:1 “Olaines” labā.

Rietumu zonas turnīra tabulā Olaines komanda ar 12 punktiem piecās spēlēs ir pirmajā vietā. Piektajā ar sešiem punktiem četros mačos ir Mārupes sporta centra futbolisti.

Centra grupā vēl trīs punktus nopelnījuši futbola kluba “Jaunība” un sporta kluba “Upesciems” komandas spēlētāji, kuri ar 3:2 pārspēja “Caramba Rīga” vienību. Vārtus uzvarētājiem guva Ivars Lukaševičs, Dāvids Čudars un Andžejs Pokšāns.

Sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja FK “Reinards”/Ropaži futbolisti, kuri mačā pret “Tente” komandu izvirzījās vadībā jau 2.minūtē, taču 39.minūtē jau bija nonākuši zaudētājos 1:5 un beigās kapitulēja 3:5. Vēl vienā Centra zonas cīņā Olaines stadionā turnīra līderi “Albatroz SC” ar 2:0 pārspēja sporta kluba “Super Nova” otro komandu.

Tabulā FK “Jaunība”/SK “Upesciems” ieņem piekto vietu (9 p.), astotajā ir futbola klubs “Salaspils” (3 p.), bet ropažniekiem ir nulle punktu un pēdējā 11.vieta.

Bez punktiem ir arī Ķekavas kluba “Auda” dāmu komanda Sieviešu pirmajā līgā. Pēdējā spēlē viņas ar 1:3 piekāpās sporta klubam “Imanta”, piedzīvojot trešo neveiksmi pēc kārtas. Vienīgos vārtus guva Margita Zaiceva.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.