Menu
 

Rezultatīvais futbols: "Auda" ielaiž trīs, "Super Nova" iesit desmit

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Super Nova" Foto - SK "Super Nova"

Latvijas futbola pirmās līgas devītajā kārtā, kas noslēdz pirmo apli, abi Pierīgas klubi aizvadīja rezultatīvas spēles, tiesa, ar atšķirīgām sekmēm. Ķekavas “Auda” piedzīvoja smagu zaudējumu, bet sporta klubs “Super Nova” svinēja graujošu uzvaru pār turnīra pastarīšiem.

FK “Auda” sestdien izbraukumā tikās ar Jura Docenko futbola skolas “Alberts” komandu. Līdz pat pirmās stundas beigām rezultāts nebija atklāts, taču tad mājinieki izvirzījās vadībā, bet vēlāk divu minūšu laikā iesita vēl divus golus un sagādāja Ķekavas komandai zaudējumu 0:3.

SK “Super Nova” Gulbenē sacentās ar turnīra tabulas pēdējās vietas īpašniekiem Balvu sporta centra futbolistiem, kuri līdzšinējās astoņās spēlēs bija izcīnījuši tikai vienu uzvaru. Jau pirmajā puslaikā ar “hettriku” viesu rindās atzīmējās Raivis Ķiršs, vēl vienus vārtus guva Maksims Geks.

Pēc pārtraukuma mājinieku pazemošana turpinājās – divreiz bumbu vārtos ieraidīja francūzis Gotjē Madžo Macingi, pa reizei Marko Regža, Andrejs Perepļotkins (ar 11  metru soda sitienu), Artjoms Troickis un Vladimirs Mukins. Summā 10:0. Jāpiezīmē, ka Balvu futbolistiem šis šosezon nav rekordliels zaudējums – pirmajā kārtā FK “Tukums 2000” viņu sagrāva ar 11:0.

Pirmās līgas turnīra tabulā līderpozīcijas ar deviņām uzvarām deviņās spēlēs un 27 punktiem saglabā FK “Tukums 2000”. SK “Super Nova” ir otrie ar 21 punktu, bet FK “Auda”, kas nav uzvarējusi pēdējās trijās spēlēs, noslīdējusi uz sesto pozīciju (14 punkti). Priekšā ir arī FK “Smiltene” (17 p.), JDFS “Alberts” (16 p.) un Rēzeknes futbola akadēmija (14 p.).

Nākamajā kārtā 8.jūnijā “Audas” futbolisti savās mājās uzņems “Smilteni”, bet “Super Nova” viesos tiksies ar tabulas lejasgala komandu “FC New Project”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.