Menu
 

Ģirts Bricis uzvarējis LJF kausa izcīņas otrā posma galvenajā maršrutā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) sporta centrā “Kleisti” 1. un 2. jūnijā notika LJF kausa izcīņas otrā posma sacensības jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā. Galvenajā sacensību maršrutā uzvarēja Ģirts Bricis no Babītes novada ar zirgu Garvey, atkārtojot pirmā posma panākumu.

Sacensības notika 14 maršrutos dažādās jātnieku un zirgu vecuma un meistarības grupās. Sacensību galvenais maršruts bija ar līdz 130 cm augstiem šķēršļiem divās fāzēs. Uzvaru izcīnīja Ģirts Bricis ar zirgu Garvey (RJSK “Sport de Lux”). Viņam arī otrā vieta ar zirgu Hugo V, bet trešā bija Sintija Semeņkova ar Clair de Lune no Garkalnes novada z/s “Kriķi”. Kopā šajā konkūrā startēja 18 sportiskie pāri, informēja LJF preses dienests.

Posma uzvarētājs Ģirts Bricis: “Uzvarēju ar gados jauno un sacensībās maz pieredzējušo ērzeli Garvey. Šo zirgu lēnām gatavoju lielākiem maršrutiem, tāpēc prieks, ka viņš jau saprot, ko no viņa vēlas. Patīkami arī tas, ka izcīnīju otro vietu ar zirgu Hugo V, kurš pieder īpašniekiem no Igaunijas un iedots man strādāšanai. Šis ir ļoti talantīgs zirgs, un arī viņam sportiskajā karjerā viss vēl priekšā.”

Kopvērtējumā pēc diviem posmiem pieaugušo konkurencē (ņemot vērā iepriekš pieteiktos pirmos zirgus) līderi ir: Aleksandrs Šakurovs (Rīgas JSK) – 37 punkti, Sintija Semeņkova (JSK “Kriķi”) – 34 un Ģirts Bricis (RJSK “Sport de Lux”) – 31.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.