Menu
 

Pierīgas futbola klubiem neveiksmīga nedēļas nogale

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

Latvijas futbola pirmās līgas desmitajā kārtā – pēdējā pirms mēnesi ilga pārtraukuma, kura laikā gan notiks Latvijas kausa izcīņas spēles – pie uzvarām sestdien nespēja tikt ne Ķekavas klubs “Auda”, ne sporta klubs “Super Nova”.

SK “Super Nova” futbolisti viesos tikās ar tabulas lejas galā esošo “FC New Project” komandu, un cīņa tā arī beidzās bez vārtu guvumiem – 0:0. Turklāt Olainē bāzētais viesu klubs bija tuvāk zaudējumam – 12 minūtes līdz beigām mājiniekiem bija iespēja sist 11 metru soda sitienu, taču tā palika neizmantota.

Jau ceturto spēli pēc kārtas pie uzvaras nespēj tikt sezonu ļoti veiksmīgi sākušais Ķekavas futbola klubs “Auda”. Sestdien, pirmo reizi iemēģinot Baldones stadiona zālienu, ķekavieši tikās ar FK “Smiltene” futbolistiem. Viesi vadībā izvirzījās 12.minūtē, pirmā puslaika kompensācijas laikā Šuns Šibata realizēja 11 metru soda sitienu un izlīdzināja rezultātu, taču 74.minūtē smiltenieši guva otros vārtus un aizveda no Baldones trīs punktus – 1:2.

Pirmās līgas turnīra tabulā SK “Super Nova” pēc desmit kārtām saglabā otro vietu (22 punkti), taču no līderiem FK “Tukums 2000” atpaliek jau par astoņiem punktiem. FK “Auda” ar 14 punktiem ir sestajā pozīcijā.

Neveiksmes turpina vajāt arī FK “Auda” dāmu komandu, kas sestdien Sieviešu pirmās līgas turnīrā piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas. Izbraukuma mačā Maltā pret Rēzeknes novada bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu galvenie notikumi risinājās dažu minūšu laikā pirmā puslaika vidū. Vispirms mājinieces izvirzījās vadībā, jau minūti vēlāk Klinta Mārtiņjēkaba, kas pazīstama kā viena no “FK Ķekava” florbola komandas līderēm, rezultātu izlīdzināja, bet vēl pēc brīža rēzeknietes guva, kā izrādījās, uzvaras vārtus – “Audai” zaudējums 1:2.

Latvijas otrās līgas Rietumu zonas pirmajā vietā nostiprinājušies Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” futbolisti, kuri pēdējā spēlē ar 3:2 pārspēja futbola klubu “Aliance”. Olainieši cīņas gaitā divreiz nonāca zaudētājos, taču Raitis Haralds Butlers un Agris Glaudāns panāca izlīdzinājumu, bet 67.minūtē amerikāņu leģionārs Džošua Mičels Ramoss guva uzvaras vārtus. “Olainei” ir 16 punkti 7 aizvadītajās spēlēs.

Upesciema stadionā piektdien notika Centra zonas spēle, kurā laukuma saimnieki FK “Monarhs” futbolisti ar 0:1 piekāpās futbola klubam “Salaspils”. Vienīgos vārtus 27.minūtē iesita Jaroslavs Sokols. Tabulā salaspilieši ar 6 punktiem 4 spēlēs ir septītajā vietā, vienu pozīciju augstāk ir FK “Jaunība”/SK “Upesciems” futbolisti (9 p.), bet pēdējie vienpadsmitie ir FK “Reinards”-Ropaži, kas zaudējuši visas sešas sezonas pirmās spēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.