Menu
 

Olaines futbolistes Latvijas kausa izcīņas spēlē nenosargā uzvaru pār virslīgas līderēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Olaine" Foto - FK "Olaine"

No Latvijas kausa izcīņas izstājušās futbola kluba “Olaine” spēlētājas, kuras trešās kārtas spēlē dramatiskā cīņā piekāpās virslīgas turnīra līderēm “Dinamo Rīga” futbolistēm. Latvijas otrās līgas čempionātā uzvaras svinēja Mārupes un Upesciema vīru komandas.

“Skonto” hallē notikušās spēles pirmajās 20 minūtēs divi Anželas Ļebedevas precīzie sitieni ļāva Olaines futbolistēm izvirzīties vadībā 2:0. Drīz pēc tam “Dinamo Rīga” vienus vārtus atguva, taču trīs minūtes līdz pamatlaika beigām Lana Osiņina ar realizētu 11 metru soda sitienu atjaunoja divu vārtu pārsvaru. Diemžēl kompensācijas laikā rīdzinieces pamanījās gūt otros vārtus un pēc tam arī panākt izlīdzinājumu 3:3, bet pēcspēles sitienu sērijā guva uzvaru 5:3.

Divas spēles ar Pierīgas futbola klubu piedalīšanos aizvadītas Latvijas otrās līgas čempionātā. Centra zonas mačā Garkalnes novada Upesciemā vietā FK “Jaunība”/SK “Upesciems” vienība ar 2:0 pārspēja “Tente” komandu un turnīra tabulā pakāpās uz trešo vietu – 16 punkti 9 spēlēs. Vārtus laukuma saimniekiem pirmajā puslaikā guva Dainis Kovals un Nauris Baranovskis.

Rietumu zonā Mārupes sporta centra komanda ar 3:0 pieveica futbola klubu “Aliance”. Ar precīziem sitieniem izcēlās Reinis Grabovskis, Dāvis Vilcāns un Verners Lapinskis. Grupas turnīra tabulā pirmo vietu saglabā Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” komanda (16 p.), bet mārupieši, no līderiem atpaliekot tikai par četriem punktiem, ieņem piekto vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.