Menu
 

Sestdiena, 24 Aprīlis 2021

Foto: Šogad oficiāli reģistrēto Lielas talkas vietu skaits – otrs lielākais pasākuma vēsturē

  • Publicēts Vide

Neskatoties uz sarežģītajiem apstākļiem, šogad Lielās talkas mājas lapā oficiāli piereģistrēto talkas vietu skaits – 1968 – ir bijis otrais augstākais talkas pastāvēšanas vēsturē. Lielāks skaits pieteikto talku bijis tikai 2018. gadā – 2000 talkas vietas. Rīkotāju dati liecina, ka no pieteiktajām talkām 1082 bijušas atkritumu savākšanas talkas, 553 labiekārtošanas talkas un 333 solo talkas (solo, duo un ģimenes talkas).

Lasīt vairāk...

Istaba zem lapotnes: kā izvēlēties piemērotākās dārza mēbeles?

Vasarai dārzā piestāv nesteidzīgi rīti un laiski vakari, ko baudīt ar aromātiskas tējas tasi vai glāzi limonādes. Ērtas dārza mēbeles šos jaukos brīžus var padarīt vēl tīkamākus. Kādas dārza mēbeles un pēc kādiem kritērijiem izvēlēties? Vai līdz ar mēbeļu iegādi darbs padarīts, vai tomēr mēbelēm vajadzīga īpaša kopšana, lai tās ilgi kalpotu?

Lasīt vairāk...

Restorānu biedrība: Covid-19 atbalsta mazināšanai ir jābūt proporcionālai ierobežojumu noņemšanai

Covid-19 atbalsta mazināšanai krīzē skartajiem uzņēmumiem ir jābūt proporcionālai ierobežojumu noņemšanai, aģentūrai LETA uzsvēra Latvijas Restorānu biedrības (LRB) prezidents Jānis Jenzis, komentējot Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) šonedēļ pausto par to, ka valdībai jāsāk domāt par valsts atbalsta izbeigšanu Covid-19 krīzē skartajiem.

Lasīt vairāk...

7 padomi vecākiem – kustībām attālināto mācību laikā

Ilgstošs darbs un mācības pie datora ķermenī rada saspringumu un nogurumu. Nepieciešamas regulāras kustības un pareiza ķermeņa izvingrināšana. Tomēr var gadīties, ka iekustināt skolēnu nemaz nav tik viegli. Attālinātās mācības saplūst ar izklaidi pie datora, un bieži atrašanās pie datora izvēršas visas dienas garumā, neatstājot laiku un motivāciju fiziskām aktivitātēm.

Lasīt vairāk...

Viltīgais reibonis: cēloņi un speciālistu ieteikumi

Ikviens, kuru kādreiz piemeklējis spēcīgāks reibonis, zina, cik nepatīkama un biedējoša var būt sajūta, ko tas rada. Taču vai zinām, kas visbiežāk izraisa reiboni un ko iesākt, ja jūs piemeklējusi šī nepatīkamā liksta? Kādos gadījumos nekavējoties jāsauc palīdzība un ko varam darīt profilaksei?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.