Menu
 

Piektdiena, 23 Aprīlis 2021

Policija: Saistībā ar Bezzubova slepkavību aizturētas un apcietinātas vairākas personas

Saistībā ar 14.aprīlī Rīgā, Purvciemā, pastrādāto futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavību ir aizturētas un apcietinātas vairākas personas.Valsts policijā informēja, ka šobrīd kriminālprocesā ir veikts apjomīgs darbs un savākts pietiekami daudz pierādījumu, kas stiprina pozitīvu virzību lietas izmeklēšanā. Turpinās darbs, lai noskaidrotu visas iespējamās iesaistītās personas minētā nozieguma pastrādāšanā.

Lasīt vairāk...

Saeimas Ārlietu komisija aicina ES un NATO stingri reaģēt uz Krievijas izlūkdienestu noziedzīgajām darbībām

Saeimas Ārlietu komisija piektdien pieņēma paziņojumu par solidarizēšanos ar Čehiju, aicinot Eiropas Savienības (ES) un NATO dalībvalstis vienoties par koordinētu rīcību, lai stingri reaģētu uz Krievijas izlūkdienestu destruktīvajām, pret Eiropas Savienības un NATO dalībvalstu interesēm un drošību vērstajām darbībām un veiktu nepieciešamos atbildes pasākumus, pavēstīja Saeimas preses dienestā.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ogrē. Kas jūs pēdējā laikā visvairāk iepriecinājis?

Pavasaris ir laiks, kad, gluži tāpat kā dabā, mostas arī cilvēku prieks un enerģija. Kādam to sagādā saulīte un iespēja klausīties putnu dziesmās. Vēl kādam prieku sagādā iespēja ēst pirmos zaļumus un dzert svaigi tecinātu bērzu sulu. Citam prieku sagādā piemājas dārzā uzplaucis ziediņš vai iespēja izkustēties svaigā gaisā.

Lasīt vairāk...

"Getliņi EKO" nodrošinās 22 Pierīgas pašvaldībām iespēju nodot Lielās talkas atkritumus par samazinātu cenu

  • Publicēts Vide

Arī šogad ilggadējais Lielās talkas atbalstītājs SIA “Getiņi EKO” pieņēmis lēmumu nodrošināt 22 Pierīgas pašvaldībām iespēju nodot Lielās talkas atkritumus par samazinātu cenu. Šāda veida atbalsts pašvaldībām ir ļoti svarīgs, jo tas ir ne tikai motivējošs faktors, lai piedalītos, bet arī iespēja veicināt iedzīvotāju iesaisti Lielās talkas aktivitātēs.

Lasīt vairāk...

Ar Covid-19 inficēts pasažieris sestdien braucis vilcienā no Rīgas uz Jelgavu un atpakaļ

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 17.aprīlī braucis ar vilcienu Rīga – Jelgava (reisa nr. 6727) plkst. 14.35 no Rīgas līdz Jelgavai un atpakaļ ar vilcienu Jelgava – Rīga (reisa nr. 6740) plkst. 18.05 no Jelgavas līdz Rīgai. Abos virzienos braucis trešajā vagonā.

Lasīt vairāk...

Infektoloģe: Atgriežoties pie klātienes mācībām, jāpievērš uzmanība gaisa kvalitātei

Atgriešanās pie klātienes darba un mācībām ir būtiskākais iemesls, kādēļ šobrīd notiek aktīva pedagogu vakcinācija, tomēr, atgriežoties skolās šobrīd vai rudenī, jāņem vērā vēl vairāki būtiski aspekti, tostarp regulāra un pilnvērtīga telpu vēdināšana, tīrīšana un dezinficēšana. Skolām jau šobrīd jādomā par garākiem starpbrīžiem telpu vēdināšanai un iekārtām, kas ļautu monitorēt iekštelpu gaisa kvalitāti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.