Menu
 

Svētdiena, 24 Janvāris 2021

Mājsēdes kontroles laikā Jūrmalā pieķerts dzērājšoferis, Salaspilī – agresīvs gājējs

Mājsēdes kontroles laikā no sestdienas uz svētdienu, 24. janvāri, no plkst. 22.00 līdz 5.00 Valsts policija sadarbībā ar pašvaldības policiju, Valsts robežsardzi un Zemessardzi kopumā pārbaudīja 4996 personas. Lielākoties iedzīvotāji uz ielas atradās attaisnojošu iemeslu dēļ un 3783 gadījumos bija aizpildījuši pašapliecinājumus. Taču tika konstatēti arī pārkāpumi.

Lasīt vairāk...

Kāpēc Omega-3 taukskābes ir svarīgas ikvienā vecumā? Skaidro farmaceite

Sirds un asinsvadu slimības ir galvenais mirstības cēlonis Latvijā, turklāt aizvien vairāk saslimšanu un nāves gadījumu konstatēti tieši gados jauniem cilvēkiem. Vairāki pētījumi atklāj, ka regulāri lietojot zivju izcelsmes Omega-3 taukskābes, saslimšanas risks ievērojami samazinās. Kas ir vērtīgās Omega-3 taukskābes, kādi ir ieguvumi tās lietošanā un kāpēc tās ieteicams uzņemt ikvienam?

Lasīt vairāk...

Mūsu dzīvesveids ir apdraudēts. Kāpēc to nedrīkst pieļaut

Jā, es esmu kristietis. Jā, esmu luterāņu mācītājs. Tas nozīmē, ka man maksā par to, lai novērotu un pētītu sabiedrību, kurā dzīvojam, un analizētu dažādas ideoloģijas, kas veido mūsu domas un uzvedību. Līdz ar to aprakstīšu esošo situāciju, ņemot par pamatu lietas, ko mēs visi redzam, dzirdam un ar ko saskaramies ikdienas pieredzē. Man turklāt ir zināmas priekšrocības, jo esmu dzimis un audzis Padomju Savienībā, autoritārā marksistu – komunistu režīmā, un esmu pieredzējis, kā tas darbojas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.