Menu
 

Aptauja Ikšķilē: Vai saņemat pietiekami daudz informācijas par ārkārtējo situāciju? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: pixabay.com un Liene Ozola Foto: pixabay.com un Liene Ozola

Pārbaudīta un profesionāla informācija no uzticamiem avotiem ir kritiski nepieciešama ārkārtējās situācijas laikā. Krīzes laikā iedzīvotāji īpaši daudz interesējas par vietējo saturu. "Mediji šobrīd strādā pastiprinātā režīmā, operatīvi un profesionāli nodrošinot sabiedrības informēšanu par aktuālajiem valdības lēmumiem, drošības pasākumiem un citām ar Covid-19 saistītām norisēm Latvijā un pasaulē. Mediju loma šobrīd ir vitāli tikpat svarīga, cik mediķu, operatīvo dienestu un citu publiskā sektorā strādājošo iestāžu darbs," norāda mediju organizācijas.

Jevgēnija, pensionāre
Es domāju, ka informācija varētu būt vairāk tāda, kas skaidri norādītu, kā cilvēkiem jārīkojas, kas jādara. Man pietrūkst ziņu par to, kur var nopirkt aizsargmaskas, dezinfekcijas līdzekļus, tāpat arī informācijas par to, kā var iegādāties pārtikas produktus.

 

Natālija, fitnesa trenere
Cerams, ka jā. Klausos un skatos gan TV, gan radio, lasu informāciju internetā. Papildus tam sazinos arī ar radiem ārzemēs, piemēram, Dānijā, Itālijā, un iegūstu informāciju arī no viņiem. Tā kā tur viss notiek agrāk, var prognozēt notikumu gaitu pie mums.

 

Kristīne, mājsaimniece
Pietiekami. Pārsvarā informācijas avoti ir vietējie mediji – TV un interneta portāli.

 

Atis, elektronikas speciālists
Mēs pat esam sākuši agrāk celties, lai varētu iepazīties ar visu jaunāko informāciju, ko sniedz TV un radio.

 



atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.