Menu
 

Aptauja Ikšķilē. Vai Jurim Pūcem būtu jānoliek Saeimas deputāta mandāts? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: LETA un Liene Ozola Foto: LETA un Liene Ozola

Juris Pūce ("Attīstībai/Par!") pagājušajā nedēļā atgriezās Saeimas deputāta amatā pēc tam, kad bija atkāpies no vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra amata. Vairākumam Saeimas deputātu nepiedaloties balsojumā, darbam divās parlamenta komisijās deputātu Juri Pūci tomēr neizdevās ievēlēt. Savukārt pie Saeimas notika pikets, kura dalībnieki izteica aicinājumu Jurim Pūcem nolikt parlamenta deputāta mandātu, jo "negrib meli un caurlaižu zagli" par deputātu.

INGA, ceļu būves speciāliste
Nē, jo viņš ir tāds pats cilvēks, un tajā lietā ar caurlaidi ir bijusi cilvēciska kļūdīšanās, ir nostrādājis vienkāršs cilvēciskais faktors.

 

JURIS, pensionārs
Par deputātu viņu ievēlēja vēlētāji, un tajā lietā teikšana ir tiem, kas balsoja, bet par to, ka viņš nevar ieņemt amatus, – tam es piekrītu. Lai KNAB izvērtē, un tad var pieņemt gala lēmumu gan par amatu, gan Saeimas deputāta mandātu.

 

RASMA, pensionāre
Jā, jo viņš pa šo laiku nav neko labu izdarījis. Visa tā administratīvi teritoriālā reforma ir bijuši šķērsām, jo cilvēkiem no tās būs tikai sliktāk un sarežģītāk.

 

GUNĀRS VALDIS, pensionārs
Domāju, ka caurlaides lieta ir viņa opozicionāru darbs, bet mani visvairāk izbrīna tas, ka kompetenti izmeklētāji, apmācīti speciālisti nodarbojas ar tādiem niekiem kā caurlaides lietas pētīšana. Kā vispār var pieņemt tādu lietu?

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.