Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai sekojat līdzi Latvijas hokeja izlases spēlēm? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un twitter.com/IIHFHockey Foto - Liene Ozola un twitter.com/IIHFHockey

Otrdien Latvijas izlases hokejisti “Arēnā Rīga” aizvadīs izšķirošo spēli par iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā ar Vācijas valstsvienību. Pēc svētdien pagarinājuma pēdējās sekundēs piedzīvotā zaudējuma Somijas izlasei 2:3 Latvijas izlase pirms pēdējās kārtas apakšgrupā ieņem sesto vietu. Ceturtdaļfinālam kvalificēsies pirmo četru vietu ieguvēji. Otrdien pirmo reizi šāgada pasaules čempionāta spēles Rīgā notiks skatītāju klātbūtnē.

Irina, pensionāre

Nevar teikt, ka es ļoti aktīvi skatītos mūs hokejistu spēles, taču informācija par tām man ir. Kad uzzinu, ka mūsējie ir zaudējuši, pārdzīvoju par viņiem; protams, ne tik ļoti, cik aktīvie fani un līdzjutēji.

Roberts, metinātājs

Nedaudz sekoju, jo mana draudzene aktīvi skatās Latvijas izlases spēles. Žēl, ka mūsējie zaudēja somiem un arī dažas citas spēles, kurās rezultāts varēja būt labāks.

Jurijs, celtnieks

Sekoju un pārdzīvoju par mūsu hokejistiem, bet visas spēles man nesanāk noskatīties. Varu uzteikt mūsu spēlētāju sniegumu, jo Latvijā hokeju tiešām spēlē augstā līmenī.

Inga, pārdevēja

Nosacīti. Īpaši nesanāk spēles noskatīties, bet cenšamies sekot. Mūsējie ir malači, jo spēlēt ar labākajām pasaules komandām – tas vien jau ir sasniegums.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.