Menu
 

Piektdiena, 10 Marts 2023

Autotransporta direkcija sludinās jaunu iepirkumu pārvadājumu nodrošināšanai "Cēsu" un "Siguldas, Limbažu" maršruta tīkla daļās

Pamatojoties uz Administratīvās rajona tiesas spriedumu attiecībā uz AS "Nordeka" sagatavošanās laika līguma izpildes pagarināšanu, Autotransporta direkcija (ATD) izsludinās jaunu iepirkumu pasažieru pārvadājumu nodrošināšanai maršruta tīkla daļās "Cēsis" un "Sigulda, Limbaži", aģentūrai LETA pavēstīja ATD pārstāvji.

Lasīt vairāk...

"SEB banka": Krāpnieki kļūst arvien radošāki un izmanto sabiedrībā aktuālus notikumus

Finanšu krāpnieku aktivitāte nemazinās – vidēji mēnesī četru lielāko banku klientiem tiek izkrāpti ap miljons eiro. Populārākie krāpnieku saziņas kanāli joprojām ir telefona zvans un īsziņas. Krāpnieki pielāgojas arī tirgus situācijai un aktuāliem notikumiem, piemēram, gada ienākumu deklarācijas iesniegšana, ziedojumi Ukrainai vai kādu vienreizēju pabalstu izmaksa.

Lasīt vairāk...

Voldemārs Lauciņš: Elki... Vai manas uzmanības vērti?

Pieredzētais notika kādā mūsu Latvijas gana skandalozas slavenības (elka!) koncertā, kad jau labu laiku bija dārdējusi mūzika, Latvijas mērogiem gana kuplā publika bija iesilusi, dziedāja līdzi un histēriski lēkāja – piedodiet, dejoja. Kad visādā veidā bija iesilis arī šī notikuma varonis, viņš kādā brīdī nolēma izmēģināt ārzemju slavenību koncertu video redzēto – no skatuves ielēkt skatītāju pūlī.

Lasīt vairāk...

Kā iegūt sapņu darbu attālinātā darba intervijā. Eksperta ieteikumi

Jauns gads ir izcils laiks jaunam sākumam. Piemēram, beidzot atrast sapņu darbu, vai uz kādu laiku pārcelties uz citu valsti. Ar ko sākt? Pirmkārt, neierobežot savas vēlmes un skatīties plašāk, jo attālinātā darba apstākļos birojs var būt visa pasaule. Otrkārt, sākt plānu īstenot soli pa solim. Pēc īstā darba sludinājuma atrašanas un pieteikšanās vakancei būtiski ir rūpīgi sagatavoties intervijai. Eksperti apkopojuši ieteikumus, kā iegūt savu sapņu darbu attālinātā darba intervijā, kas būs noderīgi arī jebkurā citā darba intervijā.

Lasīt vairāk...

Izstrādāti izglītojošie mācību materiāli skolām par depozīta sistēmu

Depozīta iepakojumu uzskaites un šķirošanas centra telpās Aconē plašākai auditorijai tika prezentēts SIA “Depozīta iepakojuma operators” (DIO) un nodibinājuma “Iespējamā misija” pedagogu kopdarbs – mācību materiāli skolēniem, kas izglītos jauno depozīta sistēmas lietotāju paaudzi par apzinīgu resursu izmantošanu, materiālu pārstrādes nozīmi un depozīta sistēmas darbības principiem. Materiāli ietver metodisko materiālu divām akadēmiskajām stundām un ir ērti pieejami kā skolotājiem, tā arī citiem interesentiem “Skola2030” datu bāzē un “depozitapunkts.lv” sadaļā “Izglītības materiāli pedagogiem”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.