Menu
 

"Eften Real Estate Fund 4" par 16,5 miljoniem eiro iegādājies loģistikas un biroju ēku Ķekavas novadā

  • Autors:  LETA/BNS
"Eften Real Estate Fund 4" par 16,5 miljoniem eiro iegādājies loģistikas un biroju ēku Ķekavas novadā

Igaunijas komerciālo nekustamo īpašumu fondu pārvaldnieka "EfTEN Capital" fonds "Eften Real Estate Fund 4" par 16,5 miljoniem eiro iegādājies loģistikas un biroju ēku Ķekavas novadā. 

2007.gadā ekspluatācijā nodotajā ēkā, kuras platība ir 39 000 kvadrātmetru, atrodas loģistikas un biroju telpas, paziņoja "Eften Capital", norādot, ka kopējā zemesgabala platība ir 10,3 hektāri. 

Rīgas pievārtē un autoceļa "Via Baltica" tuvumā esošajā kompleksā ir vairāki nomnieki, tostarp loģistikas kompānijas "Trialto Latvia" un DHL, kā arī "Tele2" un "SEB banka".

"Eften Capital" vadītājs Viljars Arakass uzteica īpašuma lielisko atrašanās vietu dažādu tirdzniecības maršrutu krustcelēs un Rīgas tuvumu. 

"Fondam tas bija ļoti pievilcīgs darījums arī no cenas par kvadrātmetru viedokļa," viņš norādīja. 

Darījums ir pirmās "Eften Real Estate Fund 4" investīcijas loģistikas segmentā. Darījuma vērtība ir 16,5 miljoni eiro un tā konsultants bija kompānijas "Colliers International" Rīgas birojs. 

"Eften Real Estate Fund 4" ir 2018.gadā dibināts slēgts investīciju fonds, kas iegulda komerciālajos īpašumos Baltijas valstīs. 

"EfTEN Capital" pilnvaro un regulē Igaunijas finanšu sektora uzraugs - Finanšu inspekcija. Kompānija pārvalda arī fondus "Eften Kinnisvarafond", "Eften Kinnisvarafond II" un "Eften Real Estate Fund III", kura akcijas kotē biržas "Nasdaq Baltic" galvenajā sarakstā. 

Grupai pieder 43 komerciālas ēkas Igaunijā, Latvijā un Lietuvā ar vairāk nekā 1100 nomniekiem un kopējo tirgus vērtību 750 miljoni eiro. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.