Menu
 

Ekspluatācijā nodota ceturtā ēka projektā "Dreilinga mājas"

  • Autors:  LETA
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Daudzdzīvokļu māju ciematā "Dreilinga mājas", Stopiņu novada Dreiliņos, nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" ekspluatācijā nodevis ceturto no 16 topošajām ēkām, informēja attīstītāja pārstāvji.

Šis ir pirmais būvniecības projekts Latvijā, kura ietvaros viss būvniecības ieceres un būvprojekta saskaņošanas process ir noritējis elektroniski.

Jaunajā ēkā projektā "Dreilinga mājas" Robežu ielā 9 ir pieejami 58 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi 40 līdz 64 kvadrātmetru platībā.

"Šobrīd nodota ekspluatācijā ēka Robežu ielā 9, jūlijā pabeigta ēkas fasāde Robežu ielā 11 un jau šogad abās ēkās ievāksies pirmie iedzīvotāji. Esam sākuši arī Robežu ielas 7 nama būvniecību un dzīvokļu pārdošanu. Tāpat arī ēku Robežu ielā 13 esam atvēruši pārdošanai un turpinām būvniecības darbus, kas aizsākās janvārī," informēja "Bonava Latvija" projektu attīstības vadītājs Mārtiņš Vonda.

Kopumā dzīvojamo kvartālu "Dreilinga mājas" veidos 16 piecstāvu nami, kuros attīstītājs investēs vairāk nekā 40 miljonus eiro.

"Bonava Latvija" īsteno ekonomiskā segmenta un biznesa klases mājokļu attīstīšanu, būvniecību un pārdošanu Rīgā, attīstot projektus tādos Rīgas mikrorajonos kā Purvciems, Teika, Ķengarags, Šampēteris, Rīgas klusais centrs un Krasta ielas rajons.

"Bonava Latvija" mātesuzņēmums "Bonava" ir vadošais nekustamo īpašumu attīstītājs Ziemeļeiropā. Uzņēmums ir pārstāvēts Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Vācijā, Krievijā, Igaunijā un Latvijā, 2019.gadā sasniedzot pārdošanas rezultātus 15,5 miljardu Zviedrijas kronu (1,46 miljardu eiro) apmērā. "Bonava" akcijas kotē "Nasdaq" biržā Stokholmā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.