Menu
 

"Omammas strādā", "Buljona meistars" un "Mana Mazā Peka" – Pierīgas uzņēmēji demonstrē izdomu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sua.lv Foto - sua.lv

Kā ik gadu, arī šogad 1.aprīlī “Lursoft” apkopojis interesantākos pērn reģistrēto uzņēmumu nosaukumus. Ar oriģinalitāti un izdomu jau tradicionāli izcēlušies arī Pierīgas uzņēmēji.

Vairāk nekā citus gadus pērn jaunie uzņēmēji ļāvušies sapņošanai, par to nekautrējoties runāt arī uzņēmumu nosaukumos, norāda “Lursoft”. Tāpēc Salaspils novads 2018.gadā ticis pie SIA “Sapņu saliņas”, bet Ropažu novadā reģistrēts uzņēmums SIA “Sapņu virtuve”, kas, kā norādīts, nodarbosies ar virtuves mēbeļu ražošanu.

Biedrība “Cerību spārni” Siguldas novadā 2018.gadā reģistrējusi mazumtirdzniecības uzņēmumu SIA “Visi var”, Garkalnes novadā tapis uzņēmums “Vieglāk tā”, Mārupes novadā – “Darīsim kopā”, Saulkrastu novadā – “Kā pasakā”, bet Ikšķiles novadā SIA ar daudznozīmīgu nosaukumu “Nu tad”.

Par daudzpusīgiem uzņēmējdarbības virzieniem Pierīgā liecina jaunizveidotie uzņēmumi “Mazie ģēniji” (Olaine), “Bērnības prieks” (Ādaži), “Mana Mazā Peka” (Olaine) un “Omammas strādā” (Sigulda).

Vēl Ādažu novadā reģistrētas SIA “Zvēru pietura” un “Mazie mākonīši”, Babītes novadā – “Buljona meistars”, Garkalnes novadā – “Ašais”, Mārupes novadā – “Laimas skujiņa” un “Spārnotais”, Mālpils novadā – “Ezīša midziņa”, Siguldas novadā – “Sirdsapziņas skola”, bet Salaspils novadā – “Idejas kā mājas” un “Nemokies piezvani Marekam”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.