Menu
 

Ieguldot 550 000 eiro, Latvijas uzņēmums "KOOL" Piņķos atklāj degvielas uzpildes staciju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Latvijas uzņēmums “KOOL” piektdien Babītes novadā atklāj astoto jauna koncepta degvielas uzpildes staciju (DUS) ar veikalu. Jaunatvērtā Piņķu DUS ir uzņēmuma pirmā stacija Daugavas kreisajā krastā un atrodas A5 autoceļa malā Liepājas virzienā.

DUS izveidē ieguldīti 550 tūkstoši eiro, informēja uzņēmumā. Šobrīd “KOOL” DUS tīkla paplašināšanā ieguldīti aptuveni 6 miljoni eiro, un drīzumā tiks atklātas DUS Jelgavā un uz A10 autoceļa Jūrmalas virzienā.

“KOOL” ir pilnībā Latvijā izstrādāts zīmols un koncepts ar mērķi apmierināt pat visprasīgāko klientu vajadzības pēc ērta un ātra, bet galvenokārt kvalitatīva pakalpojuma. Pašmāju DUS tīkls piedāvā ne tikai mūsdienu prasībām atbilstošāko degvielu, bet arī tīras un patīkamas telpas, laipnu attieksmi un stilīgu interjeru, ko izstrādājuši vietējie arhitekti, dizaineri un būvnieki. Uzņēmuma lepnums, ko jau šobrīd atzinīgi novērtējuši “KOOL” veikalu klienti, ir autentisks ēdiens, kas nāk no Latvijas ražotājiem,” izteicies “KOOL Latvija” valdes loceklis Sandis Šteins.

Pēc viņa vārdiem, ēdienu izejvielas tiek rūpīgi meklētas pie vietējiem zemniekiem un ražotājiem, kā arī pasaulē atzītiem piegādātājiem, bet par receptēm un garšu rūpējas zināmi Latvijas pavāri un kvalificēti tehnologi. Savukārt autobraucējiem tik svarīgā kafija tiek piegādāta no Itālijas.

Šobrīd atvērtas jau astoņas “KOOL Latvija” degvielas uzpildes stacijas un konceptveikali Rīgā, Piņķos, Ādažos, Sauriešos, Līgatnē un Valmierā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.