Menu
 

Svētdiena, 03 Marts 2024

Aptauja. Kādus personvārdus jūs ieteiktu dod bērniņam?

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Fizisko personu reģistra statistikas dati liecina, ka no kalendārā iekļautajiem personvārdiem nākamnedēļ vispopulārākais vārds ir Alise (6557). No nākamnedēļ kalendārā iekļautajiem vārdiem populāri ir arī vārdi Silvija (3477), Enija (1452) un Austra (1193). Savukārt visretāk Latvijā izplatīti tādi nākamnedēļ kalendārā iekļauti personvārdi kā Gotfrīds (20), Centis (26), Laimrota (28), Auce (50), Elmīra (51) un Aurika (90).

Lasīt vairāk...

Pavasara tendences interjerā: piesātinātas krāsas un mājīgi akcenti zilā krāsā un krēmkrāsā

Dienām kļūstot garākām un gaišākām, izteikti jūtama pavasara tuvošanās – tas vairs nav aiz kalniem. Pavasaris vairāk nekā jebkurš cits gadalaiks modina vēlēšanos pēc kaut kā jauna un svaiga. Pavasara kolekcijās dominē grafiski raksti, krāšņi dārgakmeņu toņi un mājīgi zili un krēmbalti akcenti. Lai mājoklī ienestu svaigu noskaņu, nevajag nemaz tik daudz – efektīvs veids, kā radīt pilnīgi citādu iespaidu, ir nomainīt tekstilu un iegādāties dažus jaunus interjera priekšmetus. Šādi pavisam viegli var radīt lielas vizuālas pārmaiņas.

Lasīt vairāk...

PTAC par klupšanas akmeņiem apdrošināšanas līgumos

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) arvien biežāk saņem patērētāju iesniegumus un sūdzības saistībā ar apdrošināšanas jomu - apdrošināšanas pakalpojumiem, noslēgtajiem līgumiem, atteikumu izmaksāt apdrošināšanas atlīdzību, kā arī ar apdrošināšanas pakalpojumu sniedzēju praksi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.