Menu
 

Krimuldas muižā izskanēs Andra Ērgļa koncertprogramma "Sirdspuksti"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

10.jūlijā Krimuldas muižā viesosies populārais latviešu estrādes dziedātājs Andris Ērglis ar savu solo programmu "Sirdspuksti". Šī būs citādāka tikšanās ar Andri – tuvāka, mīļāka un personiskāka, ārpus spožajām skatuves gaismām. Krimuldas muižas Vera Grāvīte informēja, ka mūziķis iepazīstinās ar programmu, kurā apkopojis sev tuvas un spēcīgas dziesmas, izpildot tās iepriekš nedzirdētā skanējumā, vienlīdz akcentējot savu spēcīgo un tembrāli izjusto vokālu.

Muzikālo programmu veido krāsaina, romantiska un viegla mūzika, kuru papildina Andra patiesi un iedvesmojoši stāsti par dzīvi un cilvēkiem, kuriem dziedātājs arvien velta siltus pateicības vārdus, par piedzīvojumiem aizskatuvē un humoru, kāds piemīt tikai mūziķiem.

Kopā ar Andri Ērgli uzstāsies viņa draugi un izcilie mūziķi – ģitārists Ēriks Upenieks un pianists Juris Kristons. Koncertā skanēs sirsnīgas, labi zināmas un līdzi dziedamas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas, piemēram, "Ceļš ir bezgalīgs" (J.Strazds/J.Strazds), "Sirdspuksti" (G.Račs/J.Strazds), "Rieta lūgšana" (I.Zandere/J.Lūsēns), "Ripoja akmens" (G.Račs/J.Strazds), "You raise me up" (Brendan Graham/Rolf Løvland) un daudzas citas.

Biļetes cena – 20 eiro (vietu skaits ierobežots), būs iespēja baudīt “Cremon” vīnu un kafejnīcas "Milly" uzkodas.

Ieskandinot rehabilitācijas centra "Krimulda" 99 gadu jubileju, vasarā un rudenī paredzēti vēl vairāki koncerti dažādām muzikālām gaumēm: 31.jūlijā Ineta Rudzīte, Aivars Hermanis, Ēriks Upenieks franču šansona programmā "Le Chemin", 21.augustā Jānis Lūsēns un Zigfrīds Muktupāvels koncertprogrammā "Koncerts", 4.septembrī “Carnival Youth”, 27.novembrī Ieva Akurātere (balss) un Aivars Hermanis (ģitāra).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.