Menu
 

Novembrī Carnikavā, Ādažos, Berģos un Ropažos skatāmas fotoizstādes "Esmu karavīrs"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigāde aicina interesentus līdz 30.novembrim apmeklēt fotoizstādes "Esmu karavīrs" Ādažos, Berģos, Carnikavā un Ropažos. Izstādēs būs redzamas 40 fotogrāfijas, kuras uzņēmuši militārie fotogrāfi. Tās atspoguļo Nacionālo bruņoto spēku un sabiedroto karavīru ikdienu un emocijas dažādās militārajās mācībās.

Carnikavas Tautas namā "Ozolaine" līdz 30.novembrim jau skatāma izstāde ar Kanādas militāro fotogrāfu uzņemtajām fotogrāfijām.

No 1. līdz 20.novembrim Kultūras centrā "Berģi" būs skatāmas militārā fotogrāfa dižkareivja Kaspara Lejnieka uzņemtās fotogrāfijas. Savukārt no 11. līdz 30.novembrim Kaspara fotogrāfijas būs skatāmas Ropažu kultūras centrā, kur 15.novembrī plkst.18.30 interesenti aicināti uz tikšanās vakaru ar karavīriem. Kaspars dienestā ir no 2020.gada. Kā militārais fotogrāfs iemantojis uzticību lielisku fotogrāfiju uzņemšanā.

Ādažu Kultūras centra Vēstures un mākslas galerijā 10.novembrī plkst.18.30 paredzēta kaprāļa Naura Dorobļaja fotoizstādes atklāšana. Nauris dienestā ir jau 10 gadus un pēdējos četrus gadus ikdienā lielākoties redzams ar fotokameru rokās, pildot militārā fotogrāfa pienākumus, un ir ļoti plaša profila specialists, norāda Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigadē.

Ieeja izstādēs ir bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.