Menu
 

Baltijas valstu jauniešu simfoniskās mūzikas orķestru festivāls viesosies arī Jaunmārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

No 13. līdz 18. aprīlim norisinās Baltijas valstu jauniešu simfoniskās mūzikas orķestru festivāls, kura ietvaros notiks 12 koncerti visās Baltijas valstīs. Viens no festivāla notikumiem norisināsies arī Mārupes novadā.

16.aprīlī plkst. 14.00 Mārupes mūzikas un mākslas skolā notiks simfonisko orķestru koncerts, kurā piedalīsies Garkalnes Mākslu un vispārizglītojošās pamatskolas kamerorķestris, Ķekavas novada jauniešu simfoniskais orķestris, Vīmsi Mūzikas skolas stīgu orķestris no Igaunijas, kā arī Mārupes Mūzikas un mākslas skolas kamerorķestris. Koncerts ikvienam interesentam bez maksas, informēja rīkotāji.

Festivālā kopumā piedalās ap 1500 dalībnieku no 36 jauniešu simfoniskajiem un kamerorķestriem. Līdzās jauniešu orķestriem no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas, festivālā kā vieskolektīvs uzstāsies arī Jaunakvitānijas jauniešu simfoniskais orķestris no Francijas. 

Viens no vērienīgākajiem festivāla koncertiem paredzēts 16.aprīlī plkst. 19.00 Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, kur uzstāsies gan atsevišķi orķestri, gan speciāli šim festivālam izveidotais simfoniskais orķestris, kurā muzicēs jaunieši no visām trim Baltijas valstīm, kā arī no Francijas un Ukrainas. Biļetes uz šo koncertu pieejamas “Biļešu paradīzē”.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.