Menu
 

Trešdiena, 15 Marts 2023

Siguldas novadā norisināsies pavasara Restorānu nedēļa

No 18. līdz 26. martam Siguldas novadā norisināsies pavasara Restorānu nedēļa, kuras laikā vairākos novada un tā apkārtnes restorānos būs iespēja baudīt svaigas, pavasarīgas un garšām bagātas trīs ēdienu maltītes 30 eiro vērtībā, vēsta pašvaldībā. Šā gada tēma “Pavasaris karotē” izaicina šefpavārus radīt pavasara garšu eksploziju katrā kumosā!

Lasīt vairāk...

Aprīļa sākumā Latvijā notiks Putnu dienu pasākumi

Aprīļa pirmajā nedēļas nogalē, 1. un 2. aprīlī, Latvijas Ornitoloģijas biedrības virsvadībā norisināsies Putnu dienas. Programmā paredzēti vairāk nekā trīsdesmit pasākumi, tostarp putnu vērošanas pārgājieni, veloekskursijas, pūču klausīšanās, putnu būrīšu darbnīcas, izstādes, lekcijas un citas tematiskas aktivitātes dažādās vietās Latvijā.

Lasīt vairāk...

Pierīgas iedzīvotājus aicina uz sociālās uzņēmējdarbības pasākumu Siguldā

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija 5.aprīlī Siguldas pagasta kultūras namā rīkos informatīvu pasākumu par sociālo uzņēmējdarbību “Atklātas sarunas ar sociālajiem uzņēmējiem”. Pasākumā varēs uzzināt par sociālās uzņēmējdarbības aktualitātēm un būs iespēja iepazīties ar trīs sociālajiem uzņēmējiem, uzklausot atklātus un personiskus stāstus par biznesu, ikdienas izaicinājumiem un vēlmi padarīt pasauli labāku, informēja Labklājības ministrijā.

Lasīt vairāk...

Ieguldīt nozīmē naudu uzkrāt gudri

Gudri ieguldot, tu vari savu naudu ne tikai uzkrāt, bet arī likt tai pelnīt tavā labā. Dažādiem uzkrājumu mērķiem būs piemēroti dažādi paņēmieni. Ja drošības uzkrājumiem ieteicams būt stabiliem un pieejamiem, tad ilgtermiņa uzkrājumu mērķim piemērotāki būs ieguldījumu risinājumi. Ņem vērā, ka nauda, kas netiek ieguldīta ilgāku laiku, zaudē savu vērtību inflācijas dēļ. “Swedbank” Finanšu institūta eksperti apkopojuši dažus vienkāršus padomus, kā ieguldīt, lai nauda nestu peļņu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.