Menu
 

Sestdiena, 11 Marts 2023

Kā rīkoties nozaudētas vai sabojātas bagāžas gadījumā?

Tuvojoties skolēnu brīvlaikam, ne viena vien ģimene dosies izbaudīt pēdējos ziemas priekus uz slēpošanas kūrortiem. Šādos ceļojumos līdzi paņemto mantu apjoms ir liels, taču nereti gadās nonākt situācijā, kad bagāža līdz galamērķim nav nokļuvusi. Šī iemesla dēļ “Gjensidige Latvija” ir apkopojusi padomus, kā rīkoties gadījumā, ja ceļojuma laikā esat palikuši bez lolotajām mantām.

Lasīt vairāk...

Pieci ieteikumi, lai izvairītos no insulta

Insults ir pēkšņs galvas smadzeņu asinsrites traucējums, asinsizplūdumam vai trombam nosprostojot asinsvadu. Lai gan pirmajās stundās pēc insulta iespējama efektīva ārstēšana, tas joprojām ir viens no biežākajiem invaliditātes un nāves iemesliem pasaulē.

Lasīt vairāk...

Ērtais palīgs virtuvē – saldēti dārzeņi, augļi un ogas

Vismaz 400 g dārzeņu un augļu iekļaušana ikdienas ēdienkartē ir neatņemama veselīga uztura sastāvdaļa, tomēr ziemas periodā to daudzveidība un pieejamība svaigā veidā dažādu iemeslu dēļ var būt ierobežota. Saldētie produkti ir izcils un ērts palīgs virtuvē, jo, netērējot laiku mazgāšanai, mizošanai un griešanai, tos uzreiz var pievienot dažādiem ēdieniem.

Lasīt vairāk...

Polārās ekspedīcijas dalībnieces septiņi ieteikumi ziemas pārgājienam

Lai gan zemi joprojām klāj bieza sniega sega, pavasara saule tā vien aicina pie dabas. Maiju Lunekunda, kura vada izbraucienus ar suņu pajūgiem Zviedrijā un 2019. gadā piedalījās polārajā ekspedīcijā “Fjällräven Polar”, sniedz padomus kvalitatīvam ziemas pārgājienam – kā ģērbties, dodoties mežā, un ko ņemt līdzi, lai pasargātu sevi no aukstuma.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.