Menu
 

Sestdiena, 18 Marts 2023

Kādas ilgtspējīgas modes tendences varam sagaidīt 2023. gadā?

Ilgtspējīga mode ieņem arvien lielāku lomu gan ražotāju, gan tirgotāju, gan patērētāju dzīvēs, padarot industriju atbildīgāku pret tās ietekmi uz vidi, kā arī mainot apģērba dizaina, izgatavošanas procesus, lietošanu un pārstrādi. Nozare katru gadu ievieš jaunus paņēmienus, lai spētu samazināt resursu izmantošanu, tādā veidā sargājot planētu un sabiedrības veselību.

Lasīt vairāk...

Četras biežākās kļūdas, ko satiksmē pieļauj Latvijas autovadītāji

Kā liecina Eiropas Komisijas provizoriskie dati par ceļu satiksmes drošību 2022.gadā, Latvija ar ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušo statistiku ierindojās 5.vietā, kamēr 2021. gadā bija neglaimojošajā 2.vietā starp visām Eiropas Savienības dalībvalstīm. Lai arī statistika ir mazliet uzlabojusies, tie joprojām ir 60 nāves gadījumi uz vienu miljonu iedzīvotāju.

Lasīt vairāk...

Vitamīnu buķete veselām acīm. Īpaši svarīgi pavasarī!

Pavasara spožās saules ietekmē acis reizēm grauž, kņudina un asaro. Lai gan ar sabalansētu uzturu var uzņemt teju visus labai redzei nepieciešamos vitamīnus, tomēr ar pārtiku nevar uzņemt tik daudz luteīna, kas nodrošinātu acīm aizsardzību pret UV staru kaitīgo iedarbību. Diemžēl šī antioksidanta trūkums var izraisīt arī nopietnas acu saslimšanas. Kādos gadījumos ieteicams lietot vitamīnus redzei?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.