Menu
 

Pirmdiena, 22 Jūnijs 2020

SPKC: Piesardzības pasākumi – neatņemama sastāvdaļa šā gada Jāņu svinībām

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) speciālisti aicina svētkus svinēt ģimenes un draugu lokā savā mājā, dārzā vai citur brīvā dabā, neaizmirstot par profilakses pasākumiem Covid-19 izplatības ierobežošanai. Epidemioloģiskā situācija rāda, ka vīrusa izplatība ir stabilizējusies, tomēr ierobežojošo pasākumu pārtraukšanai jābūt pakāpeniskai. Tāpēc iesakām sekot speciālistu ieteikumiem, lai svētku svinēšana būtu droša.

Lasīt vairāk...

Valsts prezidents: Reformas ietvaros noteiktās administratīvās teritorijas nav akmenī iecirstas

Administratīvi teritoriālās reformas ietvaros noteiktās administratīvās teritorijas nav akmenī iecirstas, teikts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētajā Valsts prezidenta Egila Levita paziņojumā par reformas īstenošanu. Valsts prezidents 22.jūnijā izsludinājis Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumu, kas paredz Latvijā no 2021.gada 119 pašvaldību vietā izveidot 42.

Lasīt vairāk...

Trīs gardas un ērti servējamas receptes Jāņu galdam

Liela saimes galda vietā šogad Jāņos labāk veidot gaumīgas ēdienu salas un gardumus servēt ērti paņemamu uzkodu veidā. Iedvesmai “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar bloga “Anna Panna” autori Annu Birmani piedāvā trīs vasaras garšu pilnas receptes, kas izskatīsies tik labi, lai līgotāji uzreiz atrastu savu īsto gabaliņu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.