Menu
 

Sestdiena, 06 Novembris 2021

Vai ir pamats runāt par nekustamā īpašuma tirgus pārkaršanu?

Šī gada deviņos mēnešos “SEB banka” mājokļa kredītos piešķīra 134 miljonus eiro, kas ir par 49% vairāk nekā pirms gada, savukārt, darījumu skaits pieauga par 30%. Lielākais pieaugums gan darījumu skaita, gan finansēšanas apjoma ziņā šogad bijis privātmāju segmentā, kas skaidrojams gan ar nepietiekošo piedāvājumu dzīvokļu segmentā, gan ar iedzīvotāju vēlmi būtiski uzlabot dzīves apstākļus.

Lasīt vairāk...

Brilles, kontaktlēcas vai lāzers? Redzes korekcijas plusi un mīnusi

Vai jūtat, ka redze ir pasliktinājusies un Jūs nevarat iztikt bez koriģējošās optikas? Varbūt jūs jau nēsājat brilles, bet sen vēlaties ko mainīt? Agrāk vai vēlāk katrs no mums saskaras ar nepieciešamību pēc pareizas redzes korekcijas, tāpēc tiek meklēts drošākais un ērtākais redzes uzlabošanas veids. Ko izvēlēties: brilles, kontaktlēcas vai lāzerķirurģiju?

Lasīt vairāk...

Četri vērtīgi padomi ķirbju pagatavošanā bērniem

Rudens ir ķirbju ražas laiks, taču nereti, gatavojot ķirbi, vecāki sastopas ar izaicinājumu - kā šo uzturvielām un vitamīniem bagāto dārza ogu pagatavot tā, lai bērni ar prieku to apēd un lūdz papildporciju. Par to, kā garšīgi un vienkārši pagatavot ķirbi, jaunākajā uztura šova "Atklāj ēstprieku" epizodē dalās Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas uztura speciāliste Lizete Puga un bērnu pavārburtnīcas "Pilnām mutēm" autore Inga Kalniņa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.