Menu
 

Ceturtdiena, 25 Februāris 2021

Konkursa "Biznesa skices" finālā iekļūst Babītes un Ķekavas vidusskolu komandas

Līdz 4. martam vietnē "biznesaskices.projektubanka.lv" ikviens aicināts atbalstīt jauniešu ilgtspējīga biznesa projektus – konkursa “Biznesa skices” 10 finālistus, starp kuriem ir iekļuvusi vidusskolēnu komanda no Babītes un Ķekavas. Sabiedrības vērtējums, ko veidos balsu skaits un ieguldītais finansējums, palīdzēs noskaidrot "Swedbank", "Junior Achievement Latvia" (JAL) un Projektu bankas organizētā konkursa uzvarētājus un vairāk nekā 6000 eiro lielā naudas balvu fonda ieguvējus, kā arī veicinās vidusskolēnu mācību uzņēmumu ideju īstenošanos.

Lasīt vairāk...

Bērns mācās no mājām. Kā efektīvi organizēt laiku?

Laikā, kad mācības vairumā skolu un klašu grupu notiek attālināti, rūpes par bērnu motivēšanu mācībām nereti gulstas uz vecāku un citu pieskatītāju pleciem. Bērniem, īpaši mazāko klašu audzēkņiem, mājas vidē nereti mācībām koncentrēties ir grūtāk, nekā skolā. Lai gan dažās ģimenēs tālmācība norit lieliski, citās par lielu izaicinājumu kļūst  bērnu ikdienā iezagusies rutīna un motivācijas trūkums. Kā mācīšanos padarīt par izklaidējošu un motivējošu nodarbi?

Lasīt vairāk...

"Madara Cosmetics" apgrozījums pērn audzis par apmēram 40%

Kosmētikas ražotājs AS "Madara Cosmetics" pagājušajā gadā strādāja ar 16 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par apmēram 40% vairāk nekā gadu iepriekš, ceturtdien konferences "FF 314: Kompetences centri. Inovācijas izaugsmei un eksportam" dalībniekiem sacīja kompānijas līdzīpašniece un valdes priekšsēdētāja Lote Tisenkopfa Iltnere.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.