Menu
 

Siguldas volejbolistiem vēl viena uzvara Pierīgas skolu turnīros Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu volejbola turnīrā B vecuma grupas puišiem (2004.g.dz.un jaunāki) triumfējuši Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi, tādējādi atkārtojot savu gados vecāko skolas biedru panākumu – nedēļu iepriekš siguldieši uzvarēja A grupas turnīrā.

Turnīrā Zvejniekciema vidusskolā bija pulcējušās astoņu Pierīgas mācību iestāžu komandas, kas priekšsacīkstēs divās apakšgrupās spēlēs līdz diviem uzvarētiem setiem cīnījās par vietām pusfinālā. A grupā Siguldas Valsts ģimnāzijas volejbolisti pārspēja trīs Mārupes novada skolu komandas – sīvākā cīņa izvērtās pret Mārupes Valsts ģimnāziju, ko siguldiešiem izdevās uzvarēt tikai trijos setos. Mārupes ģimnāzisti pieveica abas novadnieku komandas un ieguva otro ceļazīmi uz pusfinālu.

B grupā trīs uzvaras trijās spēlēs (visas 2:0) izcīnīja mājinieki Zvejniekciema vidusskolas audzēkņi, bet otro vietu grupā ieguva Ādažu Brīvās Valdorfa skolas komanda, kas pārspēja Berģu Mūzikas un mākslas pamatsolu un Krimuldas vidusskolu.

Pusfinālos uzvarētāju noteikšanai pietika ar diviem setiem – Siguldas volejbolisti ar 2:0 (14, 14) pieveica Ādažu BVS komandu, bet Mārupes Valsts ģimnāzijas komanda ar 2:0 (18, 18) Zvejniekciema vidusskolniekus. Līdz ar to finālā otrreiz savā starpā tikās abu Pierīgas ģimnāziju vienības, un ar 2:0 (13, 13) pārāki izrādījās siguldieši.

Mačā par trešo vietu mājinieki Zvejniekciema volejbolisti ar 2:1 (16, -17, 12) uzvarēja ādažniekus.

Piekto vietu ieguva Jaunmārupes pamatskolas komanda, kas apakšgrupu trešo vietu ieguvēju cīņā ar 2:0 (20, 9) apspēlēja Berģu MMP, bet spēlē par septīto vietu Mārupes pamatskola uzvarēja Krimuldas vidusskolu 2:0 (18, 20).

Nākamās Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu sacensības ir meiteņu volejbola turnīrs, kas paredzēts 28.janvārī Ādažu vidusskolā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.