Menu
 

BK "Ķekava" savās mājās apspēlē Ventspils studentus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Vienlaicīgi ar Latvijas izlases basketbolistiem, kuru kreklus uz muguras rotāja “Ķekavas” vārds, spēli piektdien vakarā aizvadīja arī “īstie” ķekavieši – Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas turnīra mačā basketbola klubs “Ķekava” savās mājās uzņēma Ventspils Augstskolas studentus.

Pirmā puslaika lielāko daļu vadībā bija laukuma saimnieki, taču tikai otrās ceturtdaļas vidū viņu pārsvars uz īsu brīdi pārsniedza piecus punktus (36:30). Vēl vairāk – pēdējās minutes krietni labāk nospēlēja ventspilnieki un atpūtā devas ar četru punktu pārsvaru (43:47), bet pēc pārtraukuma starpība pieauga līdz sešiem punktiem (48:54).

Tomēr izšķirošie notikumi laukumā risinājās ceturtajā ceturtdaļā, kad triju punktu handikapu (70:67) BK “Ķekava” basketbolisti pieaudzēja līdz deviņpadsmit (96:77) un svinēja uzvaru 102:86. Lauvas tiesu punktu mājinieku labā guva Roberts Pāže (32) un Edgars Štelmahers (29), kuram arī 6 atlēkušās bumbas un 6 rezultatīvas piespēles.

LBL2 Rietumu zonas turnīra tabulā “Ķekava” ar 10 uzvarām 17 spēlēs ieņem sesto vietu. Pamatturnīrā ķekaviešiem atlikušās trīs spēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.