Menu
 

Ulbrokā handbolistes gūst panākumu, handbolisti izlaiž no rokām uzvaru

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas handbola čempionāta spēles svētdien Ulbrokas sporta kompleksā aizvadījušas abas mājinieku homandas. Stopiņu NHK handbolistes guva diezgan pārliecinošu uzvaru pār Ludzas sporta klubu "Latgols“, bet Ulbrokas sporta kluba handbolisti pagalam neveiksmīgi aizvadīja mača izskaņu un piekāpās “RPI-Seniori” vienībai.

Stopiņu un Ludzas dāmu komandu spēlē visu laiku vadībā bija laukuma saimnieces, taču katru viņu izrāvienu viešņas piebremzēja, un starpība ilgi turējās 2-4 vārtu robežās. Tomēr otrā puslaika vidū, lielā mērā pateicoties vārtsardzes Baibas Baumanes pūlēm, mājinieces panāca izšķirošo 25:19 pārsvaru un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 31:24.

Stopiņu NHK labā astoņus vārtus guva Elza Seržante un sešus – Daina Sergejeva. Stopiņietes ar divām uzvarām, vienu neizšķirtu un pieciem punktiem ir virslīgas turnīra tabulas līderes.

Savukārt Ulbrokas sporta kluba un “RPI-Seniori” komandu spēlē Latvijas pirmās līgas turnīrā laukuma saimnieki pirmā puslaika vidū pārņēma vadību un līdz pārtraukumam strauji pieaudzeja starpību – 21:12. Vēl 13 minūtes līdz beigām ulbrokiešu pārsvars neradīja bažas (29:21), taču tad viss sagriezās kājām gaisā. No pēdējiem 12 metieniem mājinieki realizēja tikai divus un ļāva pretiniekiem starpību sadeldēt, pusotru minūti līdz beigām panākt izlīdzinājumu un 11 sekundes pirms finālsvilpes arī gūt uzvaras vārtus – 31:32.

Artūrs Dombrovskis Ulbrokas kluba labā guva sešus, Andris Vītols un Raivis Kronis pa pieciem vārtiem. Komandai šosezon ir viena uzvara un viens zaudējums.

Svētdien bija jānotiek arī Jēkabpils un Salaspils dāmu komandu duelim, tomēr Covid-19 ierobežojumu dēļ līdz 1. novembrim Jēkabpils sporta komandas, tostarp handbola, nevar piedalīties sacensībās, tādēļ spēle uz nenoteiktu laiku atlikta.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.