Menu
 

Stopiņu handbolistes piedzīvo zaudējumu Salaspilī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Abu Pierīgas dāmu handbola klubu savstarpējā cīņā ceturtdien vakarā Salaspilī vietējās sporta skolas komanda pārspēja Stopiņu pagasta handbola klubu.

Mājinieces salaspilietes līdz ar spēles sākumu uzņēmās vadību un drīz viena panāca piecu vārtu pārsvaru (9:4) – pēc pirmā puslaika 20:14. Stopiņu handbolistes pēc pārtraukuma starpību sadeldēja līdz “mīnus četri”, taču Salaspils komanda atguva iniciatīvu un otrā puslaika vidū sasniedza pat deviņu vārtu pārsvaru (29:20). Pēdējās desmit minūtēs viešņas gan metās atspēlēties, bet bija jau par vēlu – 33:30 Salaspils sporta skolas labā.

Uzvarētājām Anastasija Agarkova guva 11, Renāte Salmane astoņus un Dace Potapova septiņus vārtus, Stopiņu PHK rindās ar 12 precīziem metieniem atzīmējās Laura Lielā un ar deviņiem Elita Ekkerte.

Virslīgas turnīra tabulā Salaspils handbolistes ar astoņām uzvarām desmit spēlēs un 16 punktiem ir līderes, bet Stopiņu PHK ir tikai viena uzvara astoņos mačos un priekšpēdējā septītā pozīcija.

Pie panākuma tikuši arī “Salaspils” handbolisti, kuri savā laukumā ar 29:23 pārspēja Skrīveru un Aizkraukles komandu “S&A”. Izšķirošie notikumi risinājās pirmā puslaika beigās un otrā sākumā, kad mājinieki no 14:14 panāca 19:15. Salaspiliešu labā Kaspars Luksis iemeta septiņus, Kristiāns Strautnieks, Krists Vidzis un Rainers Gailums – pa pieciem.

Virslīgas čempionāta otrā posma B grupas turnīrā ar uzvarām pirmajās divās spēlēs līderpozīcijas dala “Salaspils” un Ulbrokas sporta kluba handbolisti. Turnīrā sešas vienības sacenšas par vienīgo ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.