Menu
 

Mārupes un Ādažu basketbolisti savā starpā sadala Pierīgas skolu turnīra medaļas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Mārupes un Ādažu basketbolisti savā starpā sadala Pierīgas skolu turnīra medaļas Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Ādažu vidusskolā aizvadītajā Pierīgas novadu sporta spēļu basketbola turnīrā C vecuma grupas puišiem pirmās četras vietas savā starpā sadalīja Mārupes un Ādažu novadu mācību iestāžu audzēkņi. Finālā uzvarētāju izšķīra viens punkts.

Astoņu skolu komandas vispirms aizvadīja priekšsacīkšu turnīrus divās apakšgrupās, kam sekoja finālspēles. A apakšgrupā trīs uzvaras trijās spēlēs svinēja Jaunmārupes pamatskolas jaunie basketbolisti, kuri ar 63:3 apspēlēja Baldones vidusskolu, ar 33:5 Zaķumuižas pamatskolu un izšķirošajā cīņā par vietu galvenajā finālā pārspēja Ādažu Brīvās Valdorfa skolas komandu 26:11.

Līdzīgi aizritēja spēles B apakšgrupā, kurā nepārspēti palika Mārupes vidusskolas audzēkņi – 33:2 pār Carnikavas pamatskolu, 25:18 pār Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolu un 30:9 pār Ādažu vidusskolas komandu, kas uzvarēja abās pārējās spēlēs un grupā ieņēma otro vietu.

Komandas, kas apakšgrupās palika pēdējās ceturtās vietās – Zaķumuižas un Carnikavas pamatskolas, Pierīgas spēļu kopvērtējumā ierindojās dalītajā septītajā vietā. Savukārt grupu trešo vietu ieguvēju savstarpējā spēlē par piekto vietu Berģu MMP ar 24:4 pieveica Baldones vidusskolas basketbolistus.

Izšķirošās cīņas par godalgotajām vietām kļuva par novadnieku savstarpējo attiecību skaidrošanu. Mačā par trešo vietu Ādažu vidusskolas komanda ar 26:12 pieveica Ādažu Brīvās Valdorfa skolas audzēkņus, bet mačā par čempionu kausu Mārupes vidusskolnieki tikai ar viena punkta pārsvaru uzvarēja Jaunmārupes pamatskolas puišus – 23:22.

Novembrī Pierīgas novadu skolu sporta spēlēs paredzētas trīs sacensības – “Veiklo stafetes” Krimuldas vidusskolā, kā arī allaž populārie tautas bumbas turnīri D grupas meitenēm un zēniem Mārupes vidusskolā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.