Menu
 

Ogres handbolisti Salaspilī pārspēj kaimiņus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Madara Lazdiņa Foto - Madara Lazdiņa

Kaimiņu novadu handbola klubu savstarpējā cīņā otrdien vakarā Salaspils sporta namā handbola klubs “Ogre”/”Hydrox” Latvijas virslīgas turnīrā otrreiz sezonā pārliecinoši pieveica laukuma saimniekus “Salaspils” handbolistus.

Divu turnīra tabulas vidusdaļas komandu spēlē Ogres handbolistu pirmo izrāvienu (1:6 pirmajās piecās minūtēs) salaspiliešiem līdz puslaika vidum izdevās piebremzēt (8:13). Taču vēl līdz pārtraukumam viesi sasniedza deviņu vārtu pārsvaru (14:23), bet otrā puslaika pirmajā daļā to palielināja līdz 16 (17:33). Turpinājumā būtiski pavērsieni spēlē vairs nenotika, un “Salaspils” handbolisti piedzīvoja zaudējumu 31:43.

Mājinieku rindās rezultatīvākie bija Aleksandrs Patsikailiks (9), Matīss Strautnieks (5), Ivars Brics, Kaspars Luksis un Artūrs Kļaviņš (visiem pa 3). Zīmīgi, ka ar līdzīgu rezultāta starpību bija beigusies arī abu komandu pirmā apļa spēle (39:28).

Līdz ar Ogres kluba otrdienas uzvaru palielinājusies atstarpe starp virslīgas pirmajiem un otrajiem četriem klubiem – ceturtajā vietā esošajam “Ogre”/”Hydrox” nu ir 14 punkti 11 spēlēs, bet viņu tuvākajiem sekotājiem “Salaspilij” 8 punkti 12 mačos. Līderi ar deviņām uzvarām deviņās spēlēs un 18 punktiem ir ZRHK “Tenax Dobele”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.