Menu
 

Ulbrokas florbolisti svin devīto uzvaru un pakāpjas uz otro vietu tabulā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FS "Masters" Foto - FS "Masters"

Florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komanda otrdien vakarā savās mājās pārliecinoši pieveica vienus no Latvijas virslīgas pastarīšiem RTU/”Rockets” florbolistus un turnīra tabulā pakāpās uz otro vietu. Kārtējo zaudējumu pirmās līgas turnīrā piedzīvoja florbola klubs “Saulkalne”.

Spēlē Ulbrokā viesi otrās trešdaļas vidū pusotras minūtes laikā guva divus vārtus un tobrīd mājinieku pārsvaru samazināja līdz 4:3. Taču perioda pēdējās piecās minūtēs bumbiņa viņu vārtos ielidoja piecas reizes, un arī trešajā trešdaļā “Masters” florbolistu pārsvars šaubas neradīja – 12:6. Pa pieciem rezultativitātes punktiem nopelnīja Kristers Babris (2+3) un Kevins Šmits (1+4), pa diviem vārtiem iemeta arī Valters Lapiņš un Toms Bitmanis.

FS “Masters”/Ulbroka komandai šis bija devītais panākums 13 spēlēs, un ar 27 punktiem viņi ieņem otro vietu vienu punktu aiz Kocēnu “Rubenes”, kam, tāpat kā trešajā vietā esošajiem Talsu NSS/”Krauzers” florbolistiem (26 p.), gan ir divas spēles rezervē.

Latvijas pirmās līgas turnīrā devīto zaudējumu 11 spēlēs piedzīvoja Salaspils novada florbola klubs “Saulkalne”. Izbraukumā pret FBK “Valmiera”/VSS komandu rezultāts piecas reizes bija neizšķirts, turklāt vadībā bija abi sāncenši, lidz nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām valmierieši guva uzvaras vārtus un sagādāja viesiem zaudējumu 5:6.

Ar septiņiem punktiem 11 spēlēs “Saulkalne” Austrumu grupā ieņem septīto vietu deviņu komandu konkurencē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.