Menu
 

Handbolistiem trīs zaudējumi divās līgās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Zaudējumus vecā gada pēdējās spēlēs piedzīvojušas visas trīs Pierīgas vīru handbola komandas – gan “Salaspils” virslīgā, gan Ulbrokas sporta kluba un Salaspils sporta skolas vienības pirmajā līgā.

Sauriešu jaunajā sporta hallē sacentās Ulbrokas sporta kluba un “RPI-S” handbolisti. Trīs vārti bija kādas komandas lielākais pārsvars visā (spēlē 15:12 ulbrokiešu labā otrā puslaika sākumā), un vēl četras minūtes pirms beigām mājinieki bija vadībā 25:23. Taču galotni Ulbrokas komanda aizvadīja neveiksmīgi un piedzīvoja zaudējumu 26:27.

Artis Grunde iemeta sešus, Dāvis Bērziņš piecus, Andris Lazda un Ritvars Bērziņš pa četriem vārtiem. Ulbrokas sporta klubs ar desmit punktiem desmit spēlēs ir tabulas trešajā vietā.

Uz sesto pozīciju atkāpušies Salaspils sporta skolas handbolisti (astoņi punkti astoņās spēlēs), kuri trešdien viesos zaudēja Murjāņu sporta ģimnāzijas otrā komandai, kas savukārt sestā bija pirms šī mača. Pirmā puslaika lielāko daļu cīņa ritēja teju punkts punktā, taču pēdējās 7-8 minūtēs laukuma saimnieki veica 8:1 izrāvienu un pārtraukumā devās ar “plus astoņi” (19:11). Otrajā puslaikā tuvāk par sešu vārtu atzīmi salaspiliešiem pietuvoties vairs neizdevās – 23:31.

Salaspiliešiem septiņus vārtus guva Rainers Gailums un piecus Justs Vidzis.

Virslīgas čempionātā sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs  un desmito sezonas 14 mačos piedzīvoja “Salaspils” handbolisti, kuri piekāpās līderiem ZRHK “Tenax/Dobele”. Salaspiliešiem izdevās turēt līdzi pirmās desmit minūtes, bet pirmā puslaika izskaņā bija jau 12:20. Visas šaubas par uzvarētājiem tika izgaisinātas otrā puslaika vidū, kad dobelnieki iemeta piecus vārtus pēc kārtas – beigās 27:35.

Viesiem rezultatīvākie bija Ivars Brics ar astoņiem un Artūrs Kļaviņš ar sešiem precīziem metieniem. Tabulā astoņu klubu konkurencē “Salaspils” ar astoņiem punktiem ir sestajā pozīcijā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.