Menu
 

Foto: "Livonia" regbija popularizēšanai sarīkojusi atklātos koptreniņus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Viens no vadošajiem Baltijas regbija klubiem “Livonia” šogad jau sarīkojis divus atvērtos ģimeņu un draugu koptreniņus regbijā, kas norisinājušies “Rimi” Olimpiskā centrā Rīgā un kuru ietvaros notikuši arī miniturnīri jaunāko jauniešu vecuma regbistiem, pulcējot kuplu apmeklētāju loku un popularizējot šo ļoti interesanto komandu sporta spēli, informēja RK “Livonia” pārstāvis Ivars Bācis.

Papildu šim ģimeņu un draugu atvērtajam treniņiem notika “Livonia” jauniešu sistēmas un RK “Mītava” jauniešu komandu miniturnīrs, kur piedalījās jaunāko jauniešu grupu regbisti U10, U12 un 14 vecumā. Kopumā pasākums pulcēja ap 150 dažāda vecuma interesentu – bērnus, jauniešus, pieaugušos. Visi klātesošie ļoti lustīgi pavadīja laiku gan paskraidot, gan palēkājot, gan arī apgūstot regbija pamatelementus.

RK “Livonia” šādā veidā, popularizējot regbiju, parāda, ka regbijs ir ļoti demokrātisks sporta veids un ir pieejams gan lieliem, gan maziem. Ar šādiem pasākumiem šajā komandu spēlē tiek piesaistīti jauni cilvēki, ļaujot viņiem pārvarēt bailes, jo viens no vadošajiem Baltijas klubiem ir atsaucīgs, pretimnākošs gan jauniešiem, gan vīriešiem un sievietēm. Viennozīmīgi tie, kas ieradās, bija loti gandarīti un priecīgi, ka apmeklēja “Livonia” rīkoto atvērto ģimeņu un draugu koptreniņu, norāda klubā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.