Menu
 

Salaspils un Ulbrokas handbolisti piekāpjas Ogres komandām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas handbola virslīgas un pirmās līgas spēlēs zaudējumus piedzīvojušas “Salaspils” un Ulbrokas sporta kluba komandas. Līdz sezonas beigām Pierīgas klubiem atlicis aizvadīt vien dažas spēles.

Virslīgas mačā “Salaspils” handbolisti savās mājās uzņēma HK “Ogre/Hydrox” vienību un jau pašā sākumā nonāca zaudētājos (1:6, 4:11). Pirmā puslaika beigās un otrā sākumā laukuma saimniekiem starpību izdevās samazināt līdz trim vārtiem (16:19, 23:26, 27:30), taču tuvāk tikt neizdevās – beigās 30:34.

Salaspils komandas labā Aleksandrs Pacikailiks guva septiņus, Artūrs Kļaviņš piecus, Ivars Brics un Kristiāns Strautnieks pa četriem vārtiem.

Virslīgas tabulā “Salaspils” handbolisti ar sešām uzvarām un 12 punktiem 19 spēlēs ieņem piekto vietu. Šosezon viņiem atlikušas divas spēles, arī ar ZRHK “Tenax Dobele” komandu, kas jau nodrošinājusi čempionu titulu.

Latvijas pirmās līgas turnīrā Ulbrokas sporta kluba komanda Sauriešos tikās ar turnīra līderiem Ogres novada sporta centra/HK “Ogre” handbolistiem un piedzīvoja zaudējumu ar gandrīz tādu pašu rezultātu, kā salaspilieši – 30:33.

Ogrēniešiem šis bija 14.panākums 15 spēlēs (29 p.). Ulbrokas sporta klubs ar 14 punktiem 14 mačos ieņem ceturto vietu, vienu pozīciju augstāk ir Salaspils sporta skolas komanda – 14 punkti 13 spēlēs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.