Menu
 

Raganā aizvadītas šāgada apmeklētākās pauerliftinga sacensības Latvijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Raganā aizvadītas šāgada apmeklētākās pauerliftinga sacensības Latvijā ekrānšāviņš no youtube.com

166 spēkavīri un sievas no visām Latvijas malām un arī Lietuvas piedalījušies Latvijas čempionātā svaru stieņa klasiskajā spiešanā guļus Krimuldas vidusskolā Raganā, kas padarījis šīs sacensības par apmeklētākajām šogad Latvijā.

Sacensības norisinājās jauniešiem (U18), junioriem (U23), dāmām, “Open” grupā vīriem un četrās grupās veterāniem. Tika noteikti arī absolūti labākie sportisti, pēc īpašām tabulām salīdzinot rezultātus dažādās grupās un svara kategorijās. Komandu vērtējumā pirmās trīs vietas ieguva Bauskas, sporta kluba “Rembate” un sporta kluba “Gulbenes KSP” pārstāvji.

Savukārt individuāli absolūtajā vērtējumā visaugstvērtīgāko rezultātu uzrādīja baušķenieks Kaspars Sniedze, kurš uzspieda 225 kg smagu stieni (personīgais svars – 111,4 kg). Citās grupās labākie bija Tatjana Špakova no Daugavpils, Aivis Plociņš no Krāslavas, Rolands Kalniņš no Madonas, Arvis Balodis un Igors Dupaks no Bauskas, Dainis Reinholds no Aizkraukles un Valdis Alksnītis no Jēkabpils.

Individuāli par laureātiem kļuva arī vairāki Pierīgas novadu pārstāvji. Jauniešu konkurencē svara kategorijā līdz 105 otro vietu ieguva Artis Venskus no Ķekavas (145 kg). Otrie vienā no veterānu grupām bija Deniss Trusle no Olaines (127,5 kg), Gvido Žukovskis no Mālpils (142,5 kg) un Viesturs Paukšēns no Ķekavas (150 kg), trešais – Gustavs Zatlers no Siguldas pauerliftinga biedrības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.