Menu
 

Par Ropažu novada gada populārāko sportistu atzīts hokejists Daugaviņš

  • Autors:  LETA
Foto - Ropažu novada pašvaldība Foto - Ropažu novada pašvaldība

Par Ropažu novada gada populārāko sportistu atzīts Latvijas valstsvienības hokeja izlases kapteinis, Pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Kaspars Daugaviņš, informēja Ropažu domes Kultūras un sporta nodaļas pārstāvis Daniels Balodis.

Šogad balvu par "Mūža ieguldījumu sportā" Ropažu novadā saņēma handbola treneris Imants Čerņavskis. Viņš 25 gadus Ulbrokas vidusskolā ir ne tikai trenējis jaunos sportistus, bet arī veicinājis Latvijas handbola attīstību un popularizējis to. Viņa audzēkņi šobrīd Latvijā un ārpus valsts robežām esot pazīstami sportisti ar izciliem sasniegumiem.

Nominācijā par "Gada populārāko sportistu" tika veikts iedzīvotāju balsojums, kurā pārliecinošu uzvaru ieguva Daugaviņš.

Balvu "Gada sportists tehniskajos sporta veidos" saņēma Tomass Štolcermanis, kurš 2023.gadā aizvadīja pēdējo sezonu kartingā, gūstot iespēju debitēt F4.

Balvu "Gada jaunais sportists" saņēma Patriks Cīrulis, kurš 2023.gadā piedalījās pasaules junioru čempions motokrosā 65cc klasē, kā arī pagājušajā gadā Latvijas Čempionāta motokrosā ieguva 3.vietu.

Balvu "Gada jaunā sportiste" saņēma vieglatlēte Paula Kļaviņa, kura kļuva par Latvijas čempioni U20.

Balvu "Gada parasportists" saņēma Boriss Jeparovs. Viņā 2023.gadā, pārstāvot Latvijas sēdvolejbola izlases komandu, izcīnīja 6. vietu Eiropas čempionātā sēdvolejbolā, bet Baltijas Līga 2023 sēdvolejbolā ieguva 1.vieta.

Balvu "Gada treneris" saņēma Ainārs Juškēvičs, kurš Ulbrokas sporta kompleksā strādā par florbola treneri jau 18 gadus.

Gada sporta komandu ir kopīgs darba, kas rezultējas ar atbalstu un izciliem rezultātiem un Ropažu novadā balvu "Gada sporta komanda" saņēma "FS Masters/Ulbroka", balvu "Gada notikums sportā" saņēma 10.Starptautiskais Garkalnes kauss petankā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.