Menu
 

Ķekavas novada florbola komandām uzvara un trīs zaudējumi (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Florbola savienība Foto - Latvijas Florbola savienība

Svarīgas spēles sestdien vakarā vienā laikā aizvadīja trīs Ķekavas novada florbola komandas. “Ķekava/RB&B” florbolisti virslīgas ceturtdaļfināla sērijas piektajā spēlē piedzīvoja neveiksmi un zaudēja arī visā sērijā, “FK Ķekava” florbolistes cieta sagrāvi Latvijas-Igaunijas līgas pusfinālā (un svētdien arī “mazajā finālā”), bet florbola klubs “Baloži” līdz ar uzvaru nodrošināja vietu Latvijas otrās līgas pusfinālā.

“Ķekava/RB&B” komandai ceturtdaļfināla sērijā pret Talsu NSS/”Krauzers” florbolistiem bija nepieciešamas trīs uzvaras pēc kārtas (pēc četrām spēlēm 1:3), taču neizdevās pārvarēt jau pirmo šķērsli. Sērijas piektajā mačā viesos pēc divām trešdaļām rezultāts bija jau 1:6 un, lai arī trešajā ķekavieši trīs vārtus atspēlēja, tika piedzīvots zaudējums – 4:6 mačā un 1:4 sērijā. Sezonas pēdējā spēlē ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Toms Ķeirāns.

“FK Ķekava” florbolistes Latvijas-Igaunijas līgas finālturnīrā Tallinā pusfinālā tikās ar pamatturnīra uzvarētājām “NND/RJTC” komandu un sestajā minūtē atklāja rezultātu, taču beigās piedzīvoja sakāvi 1:9. Svētdien spēlē par trešo vietu ķekavietes tikās ar mājiniecēm Tallinas “Sparta” florbolistēm, no 0:6 panāca 4:6, tomēr beigās zaudēja 5:11. Visus piecus vārtus viešņu labā guva Annija Dārta Dankfelde.

Bēdīgo sestdienas bilanci uzspodrināja FBK “Baloži” florbolisti, kuri ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē vēlreiz pārliecinoši ar 9:3 pieveica florbola klubu “Jūrmala”. Uzvarētājiem vārtus guva astoņi dažādi spēlētāji, divreiz tas izdevās Ričardam Dēvitam. Aleksis Sprudzāns četrreiz rezultatīvi piespēlēja.

Pusfinālā Baložu komanda sacentīsies ar “Rēzekne/BTA” vienību, ko šosezon divreiz jau ir uzvarējusi (12:8 un 8:3).

(papildināta 3.rindkopa)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.