Menu
 

Mārupes volejbolistes apspēlē "Babīti" un iekļūst Latvijas kausa izcīņas finālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Mārupes volejbolistes apspēlē "Babīti" un iekļūst Latvijas kausa izcīņas finālā nacionalaliga.lv

Latvijas kausa izcīņas pusfināla sērijas otrajā spēlē Mārupes sporta centra dāmu volejbola komanda otrdien Piņķos otrreiz apspēlēja pašreizējās trofejas īpašnieces sporta kluba “Babīte” volejbolistes un iekļuva finālā.

Šī bija jau ceturtā abu Pierīgas komandu savstarpējā spēle divarpus nedēļu laikā – Nacionālās līgas turnīrā divus panākumus bija guvušas SK “Babīte” volejbolistes, bet Latvijas kausa pusfināla pirmajā mačā ar 3:1 uzvarēja mārupietes, kuras otro cīņu aizvadīja viesos.

Pirmā seta izskaņā Babītes komandai no 18:21 izdevās panākt 23:22 un mirkli vēlāk panākt pirmo setbumbu (24:23), taču viņas to neizmantoja un zaudēja 25:27.

Otrajā setā rezultāts bija neizšķirts 16:16, bet atlikušajā laikā laukuma saimnieces spēja gūt tikai vienu punktu – 17:25. Trešajā setā mārupietes jau no paša sākuma uzņēmās vadību un aizvadīja spēli līdz pārliecinošai uzvarai 3:0 (25, 17, 26).

Mārupes sporta centra komandas pretinieces finālā kļūs zināmas trešdien, kad paredzēta otrā pusfināla pāra VK “Jelgava”/LLU – RSU/MVS otrā spēle. Pirmajā ar 3:0 pārākas bija jelgavnieces.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.