Menu
 

Inčukalna "koijoti" turpina cīņu par vietu izslēgšanas turnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Inčukalna "koijoti" turpina cīņu par vietu izslēgšanas turnīrā Foto - arhīvs

Latvijas florbola čempionāta otrās līgas turnīrā uzvaru savās mājās izcīnījuši Inčukalna sporta kluba “Coyote” florbolisti, kuri turpina cīņu par vietu Rietumu grupas labāko komandu kvartetā un ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru.

Ceturtdienas spēlē pret sporta kluba “Birzgale” komandu “koijoti” stabilu pamatu uzvarai ielika jau pirmajā trešdaļā, kad izvirzījās vadībā 4:1. Ar trim precīziem metieniem divarpus minūšu laikā trešā perioda sākumā Inčukalna florbolisti pārsvaru palielināja līdz 11:4 un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 13:7.

Ar četriem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm mājinieku sastāvā izcēlās Uvis Grava, ar “hettriku” – Kalvis Kliests. Piecus rezultativitātes punktus (1+4) nopelnīja Rihards Liekniņš, bet “Coyote” rezultatīvākais spēlētājs Jānis Levanovičs šoreiz atzīmējās ar golu un trim piespēlēm. 15 mačos viņa konta 41 vārtu guvums, 24 piespēles, 65 punkti un trešā vieta turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Inčukalna klubam Latvijas otrās līgas pamatturnīrā atlicis aizvadīt trīs spēles. Šobrīd “koijoti” Rietumu grupas tabulā ieņem piekto vietu, taču tieši tāda pati bilance – 24 punkti 15 spēlēs – ir arī Tērvetes florbola klubam, kas ieņem ceturto pozīciju, pēdējo, kas dod iespēju piedalīties izslēgšanas turnīra cīņās. Pirmās trīs komandas inčukalniešus apsteidz par 7-8 punktiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.