Menu
 

"Garkalne"/"Livonia" regbisti svin uzvaru Latvijas čempionāta spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF

Latvijas regbija čempionāta spēlē sestdien vakarā vicečempione "Garkalne"/ "Livonia" ienesa deviņus piezemējumus un ar 61:11 (25:6) viesos apspēlēja "Jūrmalu". Uzvarētājiem pa divām reizēm piezemējumus veica Ivo Kapiņš, Ainārs Bērziņš un Arkādijs Remizovs, bet pa reizei izcēlās Dāvids Bērtiņš, Gregors Gorohovskis un Andis Vangals.

Desmit punktus savāca arī Markuss Krallišs, kurš vēl pirms nedēļas ar Latvijas regbija-7 izlasi aizvadīja Eiropas čempionāta posmu Bosnijā un Hercegovinā – viņa kontā bija divi soda sitieni un divas realizācijas, vēsta Latvijas Regbija federācija.

"Viena no mūsu labākajām spēlēm – skaisti uzbrukumi, laba individuālā aizsardzība. Bija skaista spēle, esmu ļoti apmierināts," saka "Garkalne"/ "Livonia" galvenais treneris Edmunds Ščavinsks. "Kaut es biju ar Lietuvas septītnieka izlasi un daudzi spēlētāji vēl nupat bija ar Latvijas izlasi, spēlējām vairāk nekā labi. Varbūt pie tā palīdzēja tas, ka pretinieks nenospēlēja labāko spēli."

"Tagad būs divi Latvijas čempionāta posmi regbijā-7, bet 10. augustā jau mums būs pirmā spēle "Top" līgā. Viss svarīgākais tikai sākas," pauž Ščavinsks, izsakoties, ka problēmas ar sastāvu šobrīd nav un komanda ir gatava galvenajai sezonas pusei.

Šogad Latvijas čempionātā spēlē piecas komandas, kas aizvada divu apļu turnīru, čempionu noskaidrojot pēc regulārās sezonas rezultātiem. Turnīrā spēlē "Miesnieki"/"Ķekava", "Garkalne"/"Livonia", LMT/"Eži", "Jūrmala" un "Fēnikss".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.