Menu
 

Sestdiena, 29 Jūnijs 2019

Saulkrastu iedzīvotājus satrauc jūrā plānotā dabasgāzes termināļa būvniecība

Rīgas jūras līcī, iepretim Skultes ostai, iecerētā sašķidrinātās dabasgāzes termināļa un ar to saistītā gāzes cauruļvada būvniecība ieinteresējusi un satraukusi vismaz 100 Saulkrastu novada iedzīvotājus, kuri sestdien Saulkrastos bija ieradušies uz projekta sākotnējās sabiedriskās apspriešanas sanāksmi, un daudzi no viņiem pauda bažas par to, kādu ietekmi šis projekts atstās uz visdažādākajām dzīves jomām – gan cilvēku ikdienu, gan vidi, gan tūrismu.

Lasīt vairāk...

Ārzemnieks Latvijas darba tirgū – kā palīdzēt iekļauties, un ko no tā gūst darba devējs?

Atšķirīga valoda, kultūras un reliģiskā pieredze un nereti arī ādas krāsa – tas, kas padara pasauli daudzveidīgu un interesantu, var izrādīties nopietns šķērslis, lai iekļautos Latvijas darba tirgū. Lai gan kopš neatkarības atjaunošanas emigrācija ir ievērojami pārsniegusi imigrāciju, Latvijā dzīvojošo ārvalstnieku skaits turpina pieaugt.

Lasīt vairāk...

Vai veselīgums var būt bīstams? Ekspertes viedoklis

Kustīgs dzīvesveids, rūpes par sevi, sabalansēts uzturs – neviens neapšauba, ka šīs veselību veicinošās aktivitātes ir apsveicamas, tomēr nereti vērojama tendence pārspīlēt. To saista ar helsisma jēdzienu, kas, no vienas puses, ir veselības kā vērtības apzināšanās, bet, no otras puses, – krišana galējībās, robežojoties ar tādu psihisko saslimšanu veidu kā procesu atkarība. 

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.