Menu
 

Svētdiena, 23 Jūnijs 2019

Foto: TV3 Jāņu ieskandināšanas pasākums "Gada īsākā nakts"

Jelgavā, Pasta salas brīvdabas koncertzālē "Mītava", norisinājās TV3 Jāņu ieskandināšanas pasākums "Gada īsākā nakts". Koncertā, kuru vadīja TV personība Jana Duļevska un radio "Star FM" ētera balss Jānis Romanovskis, piedalījās dūdu un bungu grupa “Auļi”, grupas “Double Faced Eeels”, “DAGAMBA”, “Framest”, “Triānas parks”, “Laime pilnīga”, “COLT”, “Dziļi violets”, “Franco Franco”, kā arī solisti Atis Ieviņš, Dināra Rudāne, Jānis Aišpurs, Elza Rozentāle un daudzi citi populāri mākslinieki.

Lasīt vairāk...

Līgas, Jāņi un papardes zieds

Pirmsjāņu laiks nāk ar rūpēm – sākot ar eksistenciālo jautājumu, KUR līgosim, un ne mazāk svarīgo, KĀ to darīsim. Tad galvassāpes par bagātīga galda klāšanu, par ko paši labprāt ironizējam, bet novārtā neatstājam, par to, kā rotāsim svinību vietu, jo jāņuzāles jau būs pārziedējušas – ka tik nav asteres un virši šogad jāmeklē…

Lasīt vairāk...

Līgo pasākumi Pierīgas novados

23.jūnijā Pierīgā, tāpat kā visā Latvijā, svinēs Līgo dienu – ar dziesmām, dejām, uzvedumiem, ugunskuriem un dažādām lustīgām izdarībām. Vairums pasākumu notiks vakarā un Jāņu naktī, lai nomodā sagaidītu rītausmu.

Lasīt vairāk...

"Saulkrastu kokteili" pirmo reizi malko Samoilovs un Šmēdiņš

  • Publicēts Sports

Sestdien pēc pusnakts Saulkrastu Jūras parka laukumos tika sveikti "Ergo Open" Latvijas pludmales volejbola čempionāta trešā posma uzvarētāji – pirmo reizi šo titulu izcīnīja titulētais Latvijas pāris Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Neraksturīgi Saulkrastu turnīram, kas lepojas ar ceturtdaļgadsimta vēsturi, divas no trim pirmajām vietām ieguva viesi – otrajā vietā ierindojās pāris no Krievijas un trešajā – no Lietuvas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.