Menu
 

Aptauja Stopiņos. Vai vasarā mainās jūsu sabiedriskā transporta lietošanas paradumi? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: pixabay.com un Liene Ozola Foto: pixabay.com un Liene Ozola

Vasaras periodā no 1. jūlija veiktas izmaiņas vairākos reģionālo pārvadātāju, pārsvarā autobusu reisu, maršrutos, piemēram, maršrutos Sigulda–Nurmiži un Sigulda–Turaida–Krimulda, būtiskas izmaiņas noteiktas arī maršrutā Nr. 6317 Rīga–Salaspils un citos maršrutos Pierīgā. Papildu reisi ierīkoti tajos sabiedriskā transporta maršrutos, kas pasažierus pārvadā uz atpūtas kompleksiem un atpūtas zonām, taču maršrutos, kuros vērojams būtisks pasažieru skaita kritums, reisu skaits ir samazināts. 

ALEKSANDRS, autobusa vadītājs
Pēc savas profesionālās pieredzes varu teikt, ka vasaras periodā cilvēki sabiedrisko transportu lieto daudz mazāk. Rudenī – tad atkal plūsma atsāksies, bet vasarā autobusi brauc gandrīz pustukši.

 

ARNIS, bruģētājs
Man vairāk sanāk braukt ar vilcienu, jo darbavieta ir tālu no mājām, tāpēc par sevi varu teikt, ka vienādi braucu gan ziemā, gan vasarā.

 

INTA, medmāsa
Man personīgi darbs ir Stopiņos, tāpēc ar autobusu pārsvarā braucu pēc produktiem. Reisu biežums mani apmierina, vasarā varbūt vairāk sekoju līdzi izmaiņām sarakstā.

 

JEĻENA, medmāsa
Es strādāju Rīgā, tā ka ar sabiedrisko transportu nākas braukt katru darbdienu. Man nav atšķirības – vai tā ir vasara, ziema, pavasaris vai rudens.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.