Menu
 

Aptauja Stopiņos. Kā tiekat galā ar piesnigušajiem ceļiem un laukumiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – "Latvijas Valsts ceļi" un Liene Ozola Foto – "Latvijas Valsts ceļi" un Liene Ozola

Nedēļas nogalē valsts teritorijas lielākajā daļā sniega dēļ bija apgrūtināta braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem. Slidenie un sniegotie ceļa posmi tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiālu. Arī galvaspilsētā spēcīgas snigšanas laikā prioritāri tiek tīrītas maģistrālās ielas, tilti, pārvadi un ielas, pa kurām kursē sabiedriskais transports, tādēļ īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz mazākas nozīmes ielām un ceļiem. "Rīgas satiksmes" dati liecina, ka brīvdienās laikapstākļu dēļ veidojās arī sabiedriskā transporta kustības nobīdes no grafika – līdz pat 20 minūtēm.

VALDIS, veikala strādnieks
Sniega dēļ šobrīd tiešām vajadzīga nemitīga tīrīšana. Tehnikas vienību nav pietiekami, sniega lāpstas brīžiem neiztur un salūst, tā ka cīņa ar sniegu prasa īpašas pūles.

 

VALĒRIJS, tirdzniecības pārstāvis
Uz braucamajiem ceļiem un ielām situācija ir normāla, taču iekšpagalmos Rīgā sniega dēļ braukšanas apstākļi vietām ir katastrofāli.

 

LAIMA, mājsaimniece
Mūsu ciematā ceļi ir kārtīgi notīrīti, tādā ziņā mūs lutina. Atliek brīvdienās tikai savus pagalmus un celiņus notīrīt.

 

NIKOLAJS, pensionārs
Kopumā pārvietoties var. Braucamie ceļi vispār nav problemātiski, taču daži stāvlaukumi Ulbrokā un pieturas gan ir grūtāk izbrienamas.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.