Menu
 

Ceturtdiena, 13 Augusts 2020

Ķekavas apvedceļa iepirkumā par uzvarētāju izraudzīta personu apvienība "Kekava ABT", kurā ietilpst arī "A.C.B." un "Binders"

VAS "Latvijas valsts ceļi" tiesības slēgt publiskās un privātās partnerības (PPP) līgumu par Ķekavas apvedceļa projektēšanu, būvēšanu un uzturēšanu piešķīrusi personu apvienībai "Kekava ABT", kuras sastāvā ir Luksemburgā reģistrēts investīciju fonds "Transport Infrastructure Investment Company 2 S.C.A. SICAR" ("TIIC 2 S.C.A., SICAR"), kā arī AS "A.C.B." un SIA "Binders", informēja "Latvijas valsts ceļu" pārstāve Anna Kononova.

Lasīt vairāk...

Ābele apņēmies stiprināt VBTAI kolektīvu un veicināt preventīvo darbu

Ir jāstiprina Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) kolektīvs un jāattīsta iestāde tā, lai tā pārtaptu no kontrolējošas un uzraugošas par darbu koordinējošu, konsultējošu un metodoloģisku atbalstu sniedzošu institūciju, kas palīdz gan ģimenēm, gan bāriņtiesām un skolām, ceturtdien, iepazīstoties ar kolektīvu, uzsvēra jaunais inspekcijas vadītājs Jānis Ābele.

Lasīt vairāk...

Carnikavas pamatskolas jaunais direktors: lai iedvesmotu mācīties un mācīt

“Iedvesmo mācīties!” – šie divi vārdi uz izglītības projekta “Iespējamā misija” (IeMi) plakāta jauno būvniecības inženieri Raivi Paulu (33) pirms desmit gadiem tā uzrunāja, ka viņš pieteicās IeMi ceturtajā “iesaukumā”, sekmīgi izturēja piecas atlases kārtas un 2011. gadā sāka strādāt par fizikas un dabaszinību skolotāju Ādažu vidusskolā.

Lasīt vairāk...

Latvija atbalstīs sankciju piemērošanu Baltkrievijas amatpersonām, kuras atbildīgas par protestu apspiešanu un vēlēšanu viltošanu

Ņemot vērā, ka vardarbība pret mierīgajiem protestētājiem Baltkrievijā turpinās un politiskā dialoga trūkumu, Latvija atbalstīs individuālo sankciju piemērošanu Baltkrievijas amatpersonām, kuras atbildīgas par protestu apspiešanu un vēlēšanu viltošanu, mikroblogošanas vietnē "Twitter" paziņojis ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.