Menu
 

Otrdiena, 23 Februāris 2021

Klātienes mācības 1.–4.klasei varētu rīkot pašvaldībās ar divu nedēļu saslimstības rādītāju līdz 220

Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) būs tiesīgs lemt par klātienes mācības atļaušanu 1.–4.klasei, ja pašvaldībā divu nedēļu saslimstības rādītājs nepārsniegs 220 slieksni uz 100 000 iedzīvotājiem un nebūs novērots straujš Covid-19 saslimstības pieaugums, otrdien konceptuāli vienojās valdības ārkārtas un Krīzes vadības padomes kopsēdē. 

Lasīt vairāk...

No nākamās nedēļas varētu ļaut strādāt visiem mazajiem veikaliem

Ministru kabinets otrdien konceptuāli atbalstīja Ekonomikas ministrijas (EM) priekšlikumu atļaut strādāt tirdzniecības vietām ar platību līdz 300 kvadrātmetriem, bet gala lēmums tiks pieņemts valdības sēdē ceturtdien, 25.februārī. Plānots, ka tirdzniecības vietās ar individuālu ieeju līdz 300 kvadrātmetriem visas preču grupas varētu tirgot no pirmdienas, 1.marta.

Lasīt vairāk...

"Latvijas pasta" valdes priekšsēdētājs: Pasta nodaļas apmeklējums ir ne tikai nepieciešamība, bet arī ieradums

Nu jau pāris mēnešu cīņa pret Covid-19 rit īpaši stingru ierobežojumu režīmā, kas skar pilnīgi visus, arī “Latvijas pastu”. Pie pasta nodaļām un citām iestādēm veidojas rindas, jo vienlaikus drīkstam apkalpot mazāk klientu. Kopš februāra esam bijuši spiesti kases sistēmu skaitu nodaļās samazināt par 155, attiecīgi samazinot iespēju vienlaikus apkalpot klientus. Protams, -10 grādu salā nav patīkami stāvēt uz ielas, gaidot, vienalga, ko – autobusu vai savu kārtu pakalpojuma saņemšanai. Lai gan situācija visiem ir vienāda, klienti šajās izmaiņās nereti vaino pasta darbiniekus. Kas tad īsti notiek “Latvijas pasta” nodaļās, un vai pasta nodaļas apmeklējums ir vienīgais veids, kā saņemt pakalpojumu?

Lasīt vairāk...

Balsojumā noskaidros "Gada vēsturnieku 2020"

Vēstures izpētes un popularizēšanas biedrība aicina piedalīties un izteikt viedokli par svarīgākajiem notikumiem Latvijas vēsturē un vēstures pētniecībā 2020.gadā un aizpildīt sabiedrisko aptauju, lai noskaidrotu balvas "Gada vēsturnieks Latvijā 2020" ieguvēju. Aptaujas anketu var aizpildīt tiešsaistē līdz 1.martam.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.